NaslovnicaVijestiChelsea pronašao zamjenu za Lukakua: Spremni su ponuditi više od 63 milijuna...

Chelsea pronašao zamjenu za Lukakua: Spremni su ponuditi više od 63 milijuna funti za napadača

Chelsea pronašao zamjenu za Lukakua. Spremni su ponuditi više od 63 milijuna funti za napadača. Ako je Antonio Conte mislio da će mu to što je postao prvak Premier lige dati određene prednosti na tržištu transfera, trebao bi ponovo razmisliti.

Chelsea pronašao

Odluka Romelu Lukakua da odbije Chelsea i potpiše za Manchester United umjesto toga je dokaz da Chelsea nije privlačniji od Manchester klubova.

Neuspjeh uvjeravanja Lukakua da se vrati na Stamford Bridge ostavio je menadžera Chelseaja u teškom položaju.

Diego Costa, čija je budućnost određena putem tekstualne poruke Contea, jako je povezan sa povratkom u Atletico Madrid. Španjolski internacionalac je izostavljen iz Chelseajeve ekipe koja ide na predsezonsko putaovanje na daleki istok, što je još jedan dokaz da Costa više nije u Conteovim planovima.

Costin odlazak ostavio bi Michy Batshuayija kao glavnog napadača kluba.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Belgijanac je završio sezonu na visokom položaju, čak je postigao gol protiv West Broma koji je Chelseaju donio titulu, ali zasigurno nije spreman da vodi liniju za klub sa ambicijama zadržavanja Premier lige i natjecanja u Ligi prvaka.

Stoga ne čudi što je Chelsea na tržištu zbog napadača i spremni su platiti velike novce za dovođenje jednog svjetske klase.

Plavci su oduševljeni Alvaro Moratom, ali kao što je United to učinio i nije uspio, jer je kako kažu Real Madrid težak pregovarač.

The Mirror izvješćuje da se Chelsea sada nada potpisivanju Pierre-Emerick Aubameyanga iz Borussije Dortmund za 65 milijuna funti.

Aubameyang je prošle sezone postigao 40 golova na svim natjecanjima – više nego Lukaku – i Dortmund je sada već otrkio njegovu cijenu.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Prošlog mjeseca, izvršni direktor kluba Hans-Joaachim Watzke je otrkio da je klub iz Bundeslige spreman prihvatiti ponude koje nadmašuju 63 milijuna funti.

“Mi smo spremni slušati ponude koje pokazuju pravu vrijednost Aubameyanga u finansijskom smislu,” rekao je Watzke za Bild.

Također pročitajte: Lionel Messi i Neymar izrazili želju za novim pojačanjem: Barcelona odmah reagovala i ponudila 45 milijuna eura

“Ako bi došla službena ponuda veća od 63 milijuna, to bi trebalo biti dovoljno za nastavak pregovora. Do sada se to nije dogodilo.”

Lukaku, 23, četiri godine mlađi od Aubameyanga, ali njegov dolazak u Chelsea zasigurno bi ublažio udarac nedostatka Belgijanca.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!