NaslovnicaVijestiConte: Znali smo da će se poraz desiti prije ili kasnije

Conte: Znali smo da će se poraz desiti prije ili kasnije

Menadžer Chelseaja, Antonio Conte, rekao je kako su znali da će se poraz dogoditi prije ili kasnije, nakon što je porazom od Tottenhama prekinut niz od 13 uzastopnih pobjeda Chelseaja.

poraz

On je pozvao nogometaše Chelseaja da poraz od Tottenhama u srijedu navečer (2:0), nakon 13 pobjeda zaredom u Premier ligi, prihvate kao “velika ekipa”.

Talijanski strateg dodao je i da je rival iz sjevernog Londona “legitimni kandidat za titulu prvaka”.

“Znali smo da će se poraz dogoditi prije ili kasnije. Utakmica je bila izjednačena, oni su postigli gol na kraju prvog poluvremena, a drugi u trenutku kada smo najbolje igrali.”

“Šteta što je završen naš niz pobjeda, ali Tottenham je dobar tim, stvarno jak tim i mislim da će se do kraja prvenstva boriti za titulu “, rekao je Conte poslije meča na White Hart Laneu.

Bez obzira na poraz, Chelsea je usamljen na vrhu tablice, a u odnosu na prvog pratitelja Liverpool ima pet bodova viška.

 
“Sigurno je da je ovo prvenstvo teško i zato moramo nastaviti naporno raditi, kako bismo još napredovali. Porazi se mogu dogoditi, no sada je važno da se ponovo pokrenemo. Ovo je nogomet, moramo prihvatiti poraz i shvatimo da je on došao od sjajne momčadi “, završio je Conte.

Chelsea je od mogućih 60 bodova osvojio čak 49. Nakon 20. kola slijede ga Liverpool s 44, Tottenham i Manchester City sa po 42, Arsenal sa 41 i Manchester United sa 39.

Predstojećeg vikenda neće se igrati redno kolo, jer su na rasporedu utakmice FA kupa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!