Coutinho: Ostao sam u Liverpoolu zbog titula

Zvijezda Liverpoola, Philippe Coutinho, izjavio je da je ostao u Liverpoolu jer vjeruje da pod Kloppovim vođstvom Redsi mogu osvajati titule.

ostao

Da se ne bi ponovio “slučaj Suarez” i prodaja najboljeg igrača, Liverpool je odlučio da se osigura. Produžili su ugovor s Phillipeom Coutinhom (24) do 2022. godine i ujedno ga načinili najplaćenijim igračem sa 150.000 funti tjedno.

“Potpisao sam novi ugovor i u tome je jasna poruka. Vjerujem u menadžera koji je rođeni pobjednik, svi imaju povjerenja u Klopa. Vjerujem u ono što radi i svi smo uvjereni da će nas odvesti do titule. To je razlog što sam ostao i to je ono što želimo učiniti”, jasan je Coutinho.

Da bi ove sezone imali šansu za to morat će pobjede Chelsea sutra i smanje zaostatak sa 10 na sedam bodova. Pogotovo kada se uzme u obzir serija loših rezultata u domaćem prvenstvu (dva remija i poraz od Swanseaja kao i ispadanja iz Liga i FA kupa.

“Svi smo bili razočarani nakon takvih rezultata, ali moramo se podignemo za Chelsea, to je vrlo važan meč. Imamo dobru priliku da se vratimo na pobjednički kolosijek i uradićemo sve što možemo da bismo u tome uspjeli.”

Brazilac je na kraju još jednom ponovio da ima puno povjerenje u njemačkog stručnjaka.

“Ne radi se o jednom lošem tjednu, koliko god da je on zaista loš, već o budućnosti ovog tima. Klub je vrlo ambiciozan, igrači i stručni stožer su fokusirani i svi želimo da se vratimo u staru formu. Gledamo širu sliku i svi vjerujemo da možemo osvajamo titule pod Klopovim vodstvom, uvjereni smo da će se to dogoditi”, zaključio je Coutinho.

Oznake: