NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo otkrio zbog čega pokazuje mišiće pri proslavi pogotka

Cristiano Ronaldo otkrio zbog čega pokazuje mišiće pri proslavi pogotka

Cristiano Ronaldo zasigurno je jedan od najboljih pojedinaca u svijetu nogometa u posljednjoj deceniji, sjajni Portugalac obara rekorde redom. Glavna figura Real Madrida pokušat će osvojiti svoju petu Ligu prvaka u karijeri u subotu protiv Liverpoola u finalu. Gostujući na španjolskoj televiziji, u emisiji Jugones, Ronaldo je dao nekoliko vrlo zanimljivih odgovora španjolskom voditelju.

pokazuje mišiće

Na pitanje voditelja što misli o mogućem transferu Neymara u kraljevski klub, portugalski nogometaš dao je vrlo oprezan odgovor, ne otkrivajući puno.

“U Madridu se stalno vrti priča o mogućim pojačanjima, u klubu sam već osam godina i za to vrijeme s pričalo za više od 50-ak igrača da dolaze, ali na kraju nije nitko došao od njih. U rujnu se uvijek priča o velikom broju igrača koji će doći, a na kraju godine uvijek oni isti dočekaju finiš sezone.”, rekao je Portugalac.

[su_champions_league_final]

Ronaldo je rekao da za razliku od svoje kuće, u Realu on nije taj koji donosi odluke, te da na neke stvari ne može utjecati.

“Ja sam dobro i sretan sam. Ne mogu se požaliti. U subotu igramo još jedno finale, navijači su uz Cristiana. Dobro mi je u Realu, ali postoje neke stvari koje ne ovise o meni,” rekao je Ronaldo pa naglasio da razliku od njegove kuće, Real nije mjesto gdje je on šef.

“Kod svoje kuće ja donosim odluke , ali ne i u Realu.”

Na pitanje voditelja zbog čega tako često pogotka slavi skidanjem dresa i pokazivanjem trbušnih mišića, Ronaldo je rekao:

“Djevojka mi kaže da sam seksi.”

Na pitanje o karakterističnoj proslavi pogotka sa poklikom “Si” Ronaldo je rekao da mu takva proslava donosi sreću, baš kao i njegova frizura za koju zna da nije baš najurednija, ali nema razloga da je mijenja s obzirom da mu donosi sreću.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!