NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo želi da Real Madrid potpiše igrača Manchester Uniteda

Cristiano Ronaldo želi da Real Madrid potpiše igrača Manchester Uniteda

Cristiano Ronaldo želi da Real Madrid potpiše igrača Manchester Uniteda. Kylian Mbappe i Eden Hazard su neka od imena koja su na vrhu liste transfera Real Madrida, iako je zanimljivo i uključivanje još jednog talenta među ovaj duo.

Cristiano Ronaldo želi

Prema španjolskim novinama Diario Gol, Cristiano Ronaldo pomaže Zinedine Zidaneu sastaviti popis igrača za ljetni prijelazni rok.

I po njihovom izvješću, portugalac je navodno spomenuo Marcus Rashforda. 19-godišnjak koji se rasprsnuo na sceni prošle sezone, a njegov rad jasno da nije prošao nezapažen.

[su_euro_soccer_bonus]

No, unatoč njegovom porastu, Rashford nije uspio utvrditi svoje redovite mjesto u početnom sastavu. Uglavnom je upotrebljivan kao zamjena, a kada on ne igra, on inače bude uveden na krilo, za razliku od njegove prirodne pozicije.

U međuvremenu, u Portugalu, Ronaldova dostignuća u nogometu su obilježena u njegovog rodnom gradu Madeira, gdje su imenovali zračnu luku po njemu.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Četiri puta osvajač Zlatne lopte je zaista postavio Madeiru na kartu, tako da se nemojte čuditi što je počašćen sa imenom zračne luke, kao i muzej i hotel koji ima na svoje ime u tom gradu.

Događaj je održan jučer, gdje su fanovi i gosti poput Portugalskog predsjednika gledali ceremoniju dok je u zračna luka službeno prozvana “Zračna luka Cristiano Ronaldo”.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!