NaslovnicaVijestiDimitri Payet zatražio odlazak iz londondskog kluba

Dimitri Payet zatražio odlazak iz londondskog kluba

Francuski nogometaš Dimitri Payet ne želi više igrati za West Ham i zatražio je mu klub omogući odlazak u siječanjskom prijelaznom roku. Menadžer “čekićara” Slaven Bilić otkrio je da odlični 29-godišnji veznjak ne trenira sa ekipom, ali i pored toga nema namjeru da ga pusti u drugi klub.

odlazak

“Rekli smo mu da nemamo namjeru prodavati najbolje igrače, ali Payet neće više igrati za nas i zatražio odlazak. Stručni stožer i igrači dali su mu sve, bili uz njega, ali on nas je iznevjerio. Jako sam ljut.”, rekao je Bilić na konferenciji za medije pred duel sa Crystal Palaceom u Premiershipu.

Payet je prošle veljače, samo nekoliko mjeseci od dolaska iz Marseillea, potpisao novi petoipogodišnji ugovor i postao najplaćeniji nogometaš u povijesti West Hama s 8,5 milijuna eura godišnje.

Nakon sjajnih partija na Europskom prvenstvo u Francuskoj, Payet nije uspio ponoviti prošlosezonska izdanja, ali uprskos tome Arsenal nije umanjio interes. Vjeruje se da je upravo Arsenal najveći razlog njegovog zahtjeva od čelnika West Hama.

Payet je karijeru počeo u francuskom niželigašu Exelsioru, a nakon godine provedene tu prelazi u Nantes za koji je nastupao od 2005. do 2007. godine. Njegove sjajne partije primijetio je Sanit’Etienne za koji je igrao do 2007-2011 i zabilježio 129 nastupa. Zatim prelazi u Lille gdje je proveo dvije sezone, a Marseille ga kupuje 2013. godine za 11 milijuna eura.

Za londondski West Ham igra od 2015. godine, a za francusku reprezentaciju debitovao je 2010. godine i od tada 32 puta nosio dres nacionalnog tima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!