NaslovnicaVijestiDres Tonija Kroosa sa finala LP prodat za nevjerovatan iznos!

Dres Tonija Kroosa sa finala LP prodat za nevjerovatan iznos!

Dres Tonija Kroosa sa finala Lige prvaka prodat za nevjerovatan iznos, a sva zarada od prodaje otišla je u humanitarne svrhe, prenose mediji.

U Kölnu je organizirana dobrotvorna dražba na kojoj je Toni Kroos, prvotimac Reala iz Madrida, pokazao svoju velikodušnost. On je ponudio nekoliko osobnih ili predmeta koji predstavljaju važnu uspomenu, a zarada od prodaje išla je u korist njegove humanitarne zaklade.

Jedan od najcjenjenijih predmeta bio je njegov dres u kojem je igrao finale Lige prvaka u Cardiffu (pobjeda Reala rezultatom 4:1 protiv Juventusa).

[su_champions_league_final]

Impresivnih 642.041 euro donijela je zakladi njegova majica u kojoj je s kraljevskim klubom osvojio Duodécimu. U društvu Kroosa bila je i njegova supruga Jessica, legendarni trener Jupp Heynckes, bivši suigrač Lucas Podolski i mnoštvo drugih poznatih osoba.

Toni Kroos večeras će biti jedna od uzdanica Real Madrida u finalu Lige prvaka u Kijevu, koje “kraljevski klub” igra protiv Liverpoola. Naravno, očekuje se da Nijemac bude u startnoj postavi, u veznom redu sa Casemirom, Modrićem i Iscom.

Lipnja 2014. Real Madrid je saopštio da su postigli dogovor za transfer Kroosa, potpisivanjem ugovora na šest godina za neobjavljenu sumu. Štampa je izvijestila da je transfer Kroosa koštao između 25 i 30 milijuna eura.

Treća Kroosova sezona u Real Madridu je rezultatski bila najuspešnija. Prvo je u norveškom Trondheimu osvojen trofej superkupa Europe još jednom pobedom nad Seviljom ovaj puta 3:2 (nakon produžetaka).

Uslijedio je još jedan trijumf na svjetskom klupskom prvenstvu pobedom nad japanskom Kashimom od 4:2 (nakon produžetaka). Potom je nakon pet godina osvojena titula prvaka Španjolske da bi briljantna sezona bila zaokružena novim trijumfom u Ligi prvaka pobjedom u Cardiffu nad italijanskim prvakom Juventusom 4:1 čime su Madriđani postali prvi klub koji je uspeo da odbrani titulu prvaka Europe računajući period od 1992. od kada se igra Liga prvaka.

I sezona 2017/18. je rezultatski počela uspješno i za Kroosa i za Real pošto je u Skoplju osvojen još jedan trofej u Superkupu Europe pobjedom od 2:1 nad engleskim Manchester Unitedom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!