NaslovnicaVijestiEgipatski nogometaš postaje novi rekorder svjetskih prvenstava?

Egipatski nogometaš postaje novi rekorder svjetskih prvenstava?

Egipatski nogometaš na putu je da postane novi rekorder svjetskih prvenstava, za šta mu je dovoljan samo poziv izbornika Egipta, što bi trebalo da bude formalnost.

Essam El-Hadary je 15. siječnja napunio 45 godina, pa će na SP u Rusiji definitivno prestići dosadašnjeg rekordera, kolumbijskog čuvara mreže Farida Mondragona, koji je na SP u Brazilu (24. lipnja 2014) imao 43 godine i tri dana kada je kao zamjena ušao u igru ​​protiv Japana.

Potrebno je samo da izbornik Egipta Hector Cuper pošalje poziv golmanu, koji je već 156 puta čuvao mrežu Egipta, ali to je izvjesno samo formalnost.

[su_watch_live_football]

“Vrlo sam sretan zbog sudjelovanja na Svjetskom prvenstvu, to je ujedno poruka i svim nogometašima diljem svijeta da treba da vjeruju u svoje snove i da se bore da bi se oni ostvarili. Možda bi netko rekao da sam sa 45 godina star, ali za mene je to samo broj na papiru. Svakog dana treniram naporno, a riječ nemoguće za mene ne postoji. Borit ću se da branim boje svoje zemlje na SP “, rekao je El Hadar.

Vratar saudijskog Al-Taawouna izjavio je kako želi oboriti rekord Mondragona i zbog obećanja prema pokojnom ocu.

Ko su favoriti na Svjetskom prvenstvu u Rusiji? Većina kladionica dijeli isto mišljenje!

Ovo su Salahova dva uvjeta za prelazak u Real Madrid!

“Moj pokojni otac mi je jednom rekao da mu je san da me vidi kako igram na Mundijalu. Ja želim da on bude ponosan na mene. Osvojio sam mnoge titule, ali na SP nisam igrao, želim da ostvarim taj san, to je moj cilj “rekao je El-Hadary.

Iskusni golman govorio je za BBC i o Liverpoolovom napadaču Mohamedu Salahom koji je Egiptu donio plasman na SP pogotkom u 90+5. minutu sa penala protiv Konga u Aleksandriji (2:1).

“Mnogo sam ponosan na ono što Salah radi. On je započeo novu eru egipatskih igrača. On je promijenio način na koji egipatski nogometaši razmišljaju, kao i broj onih koji su riješili da zaigraju u Europi, čak i u manjim klubovima”, dodao je vratar Egipta .

Egipćani će igrati u skupini A na Svjetskom prvenstvu, gdje se još nalaze reprezentacije Rusije, Saudijske Arabije i Urugvaja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!