NaslovnicaVijestiEvo što je legendarni Totti napisao na lopti na svojoj posljednjoj utakmici...

Evo što je legendarni Totti napisao na lopti na svojoj posljednjoj utakmici u karijeri

Prošlo je skoro godinu dana otkako je legendarni Francesco Totti odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu Rome, u kojoj je proveo 25 godina, upisao 786 nastupa i postigao 307 golova.

Totti poklonio loptu navijačima

Sada obavlja funkciju klupskog direktora, a u intervjuu za talijanske medije je otkrio zašto nikad nije imao namjeru napustiti Seriju A i svoju ‘vučicu’.

“Nikad nisam otišao jer sam od mladosti želio nositi samo jedan dres. Moja karijera je bila fantastična, a najbolji trenutak je bio kad sam osvojio Scudetto. Stvar koja mi najviše nedostaje je obuvanje mojih kopački. Međutim, sretan sam jer sam i dalje u svlačionici, na terenu, razgovaram sa trenerom i idem na predsezonske treninge.”

“Od prvog trenutka kad sam se pridružio prvom timu znao sam da će nogomet biti moj život, ali onda kako je vrijeme prolazilo shvatio sam da mi je to postao posao. Kada su me počeli zvati ‘kralj Rima’, to je bio neopisiv osjećaj.”

[su_no1forfootball]

Njegov odlazak su potvrdili čelnici kluba u maju 2017. godine, a on se oprostio na kraju sezone, kada je i sam priznao kako odlazi. Posljednja utakmica koju je odigrao u dresu kluba iz talijanske prijestolnice je bila vrlo emotivna, kako za njega, tako i za cijeli nogometni svijet, a posebno navijače Rome. Među najzanimljivijim oproštajnim poklonima koje je dao navijačima na kraju utakmice je i potpisana lopta, koju je dobio jedan od brojnih prisutnih navijača.

Nedavno su se pojavile fotografije te lopte, a legendarni talijanski napadač je na njoj napisao: “Mi mancherai”, ili u prijevodu “Nedostajat ćete mi”.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!