NaslovnicaVijestiGotovo je: Bayern dovodi reprezentativca Njemačke

Gotovo je: Bayern dovodi reprezentativca Njemačke

Gotovo je: Bayern dovodi reprezentativca Njemačke! Bayern će biti veoma aktivan ovo ljeto na transfer pijaci. Već su dogovoreni transferi Sulea i Rudya, a idući koji bi trebao put Bavarske je ofanzivac Schalkea, Leon Goretzka. Njemački list, Sport Bild objavio je danas ekskluzivnu vijest da je transfer već dogovoren, samo da se čeka još zvanična potvrda iz dva kluba.

Bayern dovodi reprezentativca Njemačke

Bayern dovodi veliko pojačanje. Konkurenciju na sredini terena povećat će dosadašnji igrač Schalkea, Leon Goretzka. Talentovani 22-godišnjak je već nekoliko godina na radaru Bayerna, a tek ovo ljeto će ga dovesti u svoje redove. Naime, Leonu ističe ugovor iduće godine, pregovori o produženju još nisu počeli, a pitanje je da li bi Goretzka želio ostati u Schalkeu. Zbog tog razloga su se čelnici odlučili da prodaju najboljeg igrača ekipe, da im se ne bi ponovio slučaj kao sa Kolašincem koji ovo ljeto bez odštete prelazi u londonski Arsenal.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Goretzka je u Schalkestigao iz Bochuma, 2013 godine, a zanimljivo je napomenuti da je Schalke tada u transferu pobjedio upravo ekipu Bayerna. I kako to div iu Bavarske radi, pustili suigrača da se razvija i redovno igra u manjem klubu i onda ga dovode u svoje redove. Tako su isto uradili sa Suleom a prije njega i Kimmichom. Kolonija mladih i talentovanih igrača iz Njemačke se povećava. Ovo bi mogla biti generacija koja će napraviti velike stvari kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou.

>> Zašto je Lahm najbolji desni bek u povijesti?

Čelnici Schalkea koji su Goretzku platili 3,2 miliona eura još uvijek tvrde da Goretzku neće pustiti i da će on biti igrač Schalke i naredne sezone. Da li je to samo blefiranje, ostaje nam da vidimo.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!