NaslovnicaVijestiIsco nezadovoljan u Madridu, odlazi na ljeto

Isco nezadovoljan u Madridu, odlazi na ljeto

Nogometaš Real Madrida Isco nezadovoljan je u Madridu te je odbio potpisati novi ugovor, jer želi napustiti klub na kraju sezone, tvrde španjolski mediji.

nezadovoljan

Isco je nezadovoljan jer ne dobiva priliku u prvoj postavi kod trenera Zinedina Zidana, koji više povjerenja ima u Luku Modrića, Tonija Kroosa, pa čak i u Matea Kovačića i Casemira.

Isco je izgubio strpljenje, više ne želi biti u drugom planu i spreman je na ljeto sasluša ponude, za što neće morati brinuti jer ga žele velikani iz Premier lige.

Ovog 24-godišnjeg nogometaša posebno je pogodila činjenica da su prije njega ugovore dobili Modrić, Kroos, [su_betathome200e]Vasquez, Cristiano Ronaldo i Gareth Bale.

[su_betathome200e]

Iscu ugovor s “kraljevskim klubom” ističe 2018. godine i Real mora na ljeto da ga pusti u drugi klub kako bi zaradio od transfera.

Veznjak, koji je prošao školu Valencije, stigao je u Real Madrid iz Malage ljeta 2013. godine za iznos od 30 milijuna eura. Od tada je za “kraljevski klub” u svim natjecanjima upisao 171 nastup, postigavši 26 golova, uz 39 asistencija. Ove sezone odigrao je 22 utakmice, u kojima je postigao 4 gola.

Sa Realom je osvojio dvije Lige prvaka, dva Superkupa Europe, španjolski Copa del Rey, te Svjetsko klupsko prvenstvo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!