NaslovnicaVijestiIvane PREVARANTU: Rakitić pao u nemilost domaćih medija a saznajte i zašto

Ivane PREVARANTU: Rakitić pao u nemilost domaćih medija a saznajte i zašto

Ivane PREVARANTU: Rakitić pao u nemilost domaćih medija a saznajte i zašto! Mediji u Hrvatskoj ali i cjelopkupna Hrvatska javnost razočarani su i ljuti na njihovog reprezentativca, Ivana Rakitića. Bijes ide to te mjere da su ga čak pojedini mediji nazvali prevarantom!

Rakitić pao u nemilost domaćih medija

Barcelona je ostvarila i treću pobjedu u trećoj utakmici španske La lige. Jedan od boljih igrača na terenu bio je i Ivan Rakitić. Ne samo da je pokazao izvrsnu predstavu,nego je čak i igrao 90 minuta. Ovo ne bi bilo ništa posebno osim ako niste propustili utakmicu svoje reprezentacije, nekoliko dana ranije, zbog- povrede!

>> Rio Ferdinand: On je najbolji golman na svijetu!

On je odigrao 55. minuta u utakmici protiv Kosova, a zatim je napustio reprezentaciju zbog navodne ozlijede. Propustio je utakmicu protiv Turske, koja je njegovoj reprezentaciji bila jedna od važnijih utakmica u ovim kvalifikacijama, koju su na njihovu žalost izgubili. Turska, koja se suočava s mnogim problemima, slavila je sa 1:0, te su se uključili u borbu za jednu od prve dvije pozicije u grupi.

Na utakmici protiv Espanyola, bez obzira na odličnu predstavu, Rakitić si nije učinio nikakvu uslugeu, a hrvatska javnost ga je zbog navodne ozlijede oštro osudila,  a hrvatski mediji su Rakitića nazvali čudom, zbog toga što se “čudesno oporavio”, te smatraju da mu Barcelona znači više od nacionalnog tima.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!