NaslovnicaVijestiIzjave trenera nakon četvrtfinalne utakmice FA kupa

Izjave trenera nakon četvrtfinalne utakmice FA kupa

Chelsea je na svom Stamford Bridgeu savladao Manchester United sa 1-0 u četvrtfinalu FA kupa. Jedini pogodak na utakmici postigao je N’Golo Kante u 51. minuti utakmice, a francuski nogometaš bio je odličan i u većem četvrtfinalne utakmice. Posao Chelseaju olakšao je Ander Herrera crvenih kartonom u 35. minutu utakmice kada je dobio svoj drugi žuti karton.

četvrtfinalne utakmice

Trener Bluesa, Antonio Conte ima razloga za zadovoljstvo nakon trijumfa nad Unitedom.

“Odigrali smo dobro protiv jake momčadi kvalitetnih pojedinaca. United ima najbolju momčad u ligi i zato moramo biti zadovoljni što smo izborili sljedeću rundu”, rekao je trener Chelseaja Antonio Conte pa se osvrnuo na crveni karton.

“Pa Hazard je počeo utakmicu pa nije mogao igrati. Neka svi pogledaju to i onda sude.”

Jose Mourinho o crvenom kartonu nije htio govoriti, već je čestitao svojim igračima i dodao da ih očekuje važna utakmica u četvrtak.

“Neću ništa reći o kartonu. Samo ću reći da sam stvarno ponosan na moje igrače i navijače. Imamo važnu utakmicu u četvrtak, moramo se odmoriti i najbolje pripremiti za to”; rekao je Portugalac pa dodao:

“Svatko će analizirati iz drugačije perspektive, ali svi smo vidjeli utakmicu do crvenog kartona i nakon njega. No, neću o sudačkom kriteriju. Michael Oliver je sudac fantastičnog potencijala, ali u četiri utakmice on je dao tri jedanaesterca i crveni karton. To ne mogu promijeniti. Dao sam mu ruku i čestitao.”

U utrci za trofej FA kupa ostali su Chelsea, Manchester City, Arsenal i Tottenham.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!