NaslovnicaVijestiIZLIV FRUSTRACIJA U BARCELONI: Lionel Messi pronašao glavnog krivca za poraz od...

IZLIV FRUSTRACIJA U BARCELONI: Lionel Messi pronašao glavnog krivca za poraz od Rome

Lionel Messi navodno okrivljuje Manchester Unitedovu transfer metu Samuel Umtitija za Barcelonino ispadanje iz četvrtfinala Lige prvaka od Rome.

IZLIV FRUSTRACIJA

Barcelona je izbačena iz Lige prvaka u utorak u Rimu, nakon što ih je Roma pobijedila sa 3-0.

Klub iz Serije A je u utakmicu ušao sa čudom potrebnim da bi prošli dalje, ali golovi Edina Džeke, Daniele de Rossija i Kostas Manolasa su učinili ovu noć za pamćenje.

Lionel Messi ej bio strašan za Barcelonu, dok je tijekom cijele utakmice bio frustriran.

Španjolska web stranica Diario Gol izjavila je da 30-godišnjak krivi Samuel Umtitija za poraz.

Francuska zvijezda je kako smo razumjeli na radaru Manchester Uniteda otkako se dokazao u Barceloni, a navodno je bio na njihovom radaru i prije ljeta.

[su_bet365_app]

Umtiti želi da mu Barcelona značajno poveća plaću na kraju sezone kako bi spriječio njegov prelazak na Old Trafford.

Diario Gol izjavio je da je Messi bio frustriran i ljut na igrača, jer vjeruje da njegov um nije bio u utakmici protiv Rome.

Umjesto toga, on je navodno izgrdio Umtitija zbog nedostatka fokusa na najveću noć ove sezone.

Međutim, Umtiti nije bio jedini igrač koji je izazvao gnjev Lionel Messija.

Također je rekao da je talisman Barcelone ljut na Jordi Albu. Šokantni rezultat znači da Roma sada može sanjati o tituli Lige prvaka.

Pisac sa BBC-a James Horncastle je upozorio da nogometni svijet ne otpisuje Talijane.

[su_champions_league]

“Neki kažu da ova ekipa Barcelone nije vitalna, ali oni još uvijek nisu izgubili utakmice u ligi.”

“To je izvanredno postignuće za Romu, a ljudi i dalje podcjenjuju tu ekipu Rome. U grupnim fazama, grupa smrti sa Chelsejem i Atletico Madridom, nitko nije mislio da će oni proći kao prva ekipa u skupini.”

“Pobijedili su svaku utakmicu Lige prvaka na Olimpicu, bez primljenog gola, a tu su igrali Eden Hazard, Antoine Griezmann, Lionel Messi i Luis Suarez.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!