NaslovnicaVijestiJames Rodriguez odlazi iz Real Madrida: Zidane ima vrlo dobar razlog da...

James Rodriguez odlazi iz Real Madrida: Zidane ima vrlo dobar razlog da proda Kolumbijca

James Rodriguez odlazi iz Real Madrida. Zidane ima vrlo dobar razlog da ga proda. Mora da James Rodriguez želi da je sat prestao raditi nakon Svjetskog prvenstva 2014. godine.

James Rodriguez odlazi

Njegov uspon za Kolumbiju je bio glavna tema svih razgovora u Brazilu, njegovih pet golova u isto toliko utakmica mu je zaradio transfer iz Monaca u Real Madrid.

Nažalost, to je vrijeme kada je njegova karijera stala. Los Blancosi su imali tri menadžera od tada, ali on se borio da impresionira sva tri, Carlo Ancelottija, Rafu Beniteza i Zinedine Zidanea.

Tijekom skoro cijelog boavka 25-godišnjaka na Bernabeuu, on je bio povezan sa odlaskom.

[su_euro_soccer_bonus]

Možda je Zizou baš taj koji će ga konačno prodati, nakon što mu je dao šansu samo u sedam utakmica u Primeri ove sezone.

U teoriji, možda bi čuvanje i zadržavanje visoko ocijenjenog napadačkog veznjaka bilo dobro za Madrid u dugoročnim planovima, jer se moraju spremiti za gubljenje Cristiana Ronalda u starosti.

Vrijeme istječe

Međutim, najvjerojatnije je da će Zidane tražiti igrača negdje drugdje, jer AS ukazuje na to da će Rodriguez otići.

Iako se može činiti da on nije dao Jamesu mnogo šanse da se dokaže, Realov menadžer nije bio posve nemilosrdan.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Uzmite Marco Asensia za primjer. Dječak je igrao samo malu ulogu ove sezone, ali Zidane je impresioniran njegovim stavom. I tu leži problem sa Rodriguezom.

Dok se Asensio nije žalio na nedostatak minutaže, Rodriguez je prošle godine govorio o svojim frustracijama.

Velika greška Rodrigueza

“Kada igrate i imate podršku od svih, mnogo je lakše”, rekao je nakon što se pridružio Kolumbiji.

To je bila izjava koja mu nije pomogla. Klupski direktor je sada izgbuio strpljenje i on podržava Zidanea u prodaji Rodrigueza.

Napoli v Juventus: Higuain po prvi put nastupa u Napulju u dresu drugog kluba

Jedina prava prepreka za njegov odlazak je naknada za transfer. Nakon što su ga platili 80 milijuna eura – što je jednako 63 milijuna funti – prije tri godine, u Madridu se nadaju da će vratiti što više tog novca natrag.

Mnogi klubovi će imati svoje sumnje u trošenju tolikog novca na igrača koji nije bio redovan u prvoj momčadi već neko vrijeme.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!