NaslovnicaVijestiMino Raiola: "Vrlo je moguće da se Zlatan vrati u Italiju"

Mino Raiola: “Vrlo je moguće da se Zlatan vrati u Italiju”

Mino Raiola: “Vrlo je moguće da se Zlatan vrati u Italiju”

Agent nogometaša Zlatana Ibrahimovića rekao je da bi njegov klijent sljedeće sezone mogao igrati u Italiji. Agent Mino Raiola rekao je za Sky Italiju da su za 35-godišnjeg Ibrahimovića zainteresirani brojni svjetski klubovi, a da je “moguć” prelazak u talijansku Seriju A.

zlatan vrati

“Brojni klubovi su zainteresirani za Ibrahimovića, također i iz američke MLS lige, ali bi i odlazak u Italiju bio moguć.”, naveo je Rajola.

“Napoli? Sve je moguće, ali mislim da Napoli neće biti njegov sljedeći klub.”, dodao je.

[su_no1forfootball]

>>Mbappe želi samo u jedan klub

Manchester United je odbio produžiti ugovor sa švedskim napadačem, pošto će se Ibrahimović tek sljedeće godine vratiti na teren, kada se oporavi od operacije ligamenata. On se ozlijedio u utakmici protiv Anderlechta u Ligi Europa, a Raiola je tada rekao da će se njegov klijent vratiti na teren.

Ibrahimović je prošlog ljeta kao slobodan igrač iz Paris Saint-Germaina prešao u Manchester United, za koji je odigrao 46 utakmica i postigao 28 golova.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!