NaslovnicaVijestiJose Mourinho otkrio koja dva igrača želi da dovede na Old Trafford

Jose Mourinho otkrio koja dva igrača želi da dovede na Old Trafford

Jose Mourinho otkrio koga želi dovesti u United, a to su dva napadača. On želi da ovog ljeta “odriješi” kesu i da dovede jednog od najboljih napadača Premier lige, reprezentativca Belgije Romelu Lukakua i napadača Atletico Madrida Antoine Griezmanna.

Jose Mourinho otkrio koga želi dovesti u United

Vodeći strijelac Manchestera ove sezone je Zlatan Ibrahimović koji je postigao 28 golova u svim takmičenjima što je odlična brojka za napadača ali najveći problem je što je drugi strijelac kluba, veznjak Juan Mata koji je postigao 18 golova manje.

>> TRANSFER VIJESTI: OČEKUJE NAS LUDNICA NA TRANSFER TRŽIŠTU

Kako prenose engleski mediji Jose Mourinho  otkrio koga želi dovesti u United a to su dva napadača, Romelu Lukaku i Antoine Griezmann.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Griezmann je na radaru Manchestera već nekoliko godina, ali ga Atletico Madrid ne želi prodati ni pod koju cijenu a i pitanje je da li Griezmann želi igrati u klubu koji vjerovatno i iduću sezonu neće igrati Ligu Prvaka.

Zvijezda Evertona će vjerovatno napustiti Everton ovog ljeta a Mourinho vjerovatno želi da ispravi grešku kuju je napravio kada je prodao Lukaku u Everton, u vrijeme dok je bio trener londonskih plavaca.

Mourinho je zatražio ov predsjednika kluba 180 miliona eura za transfere i spreman ih je uložiti u ovaj napadački dvojac. On se takođe nada da će Ibrahimović iskoristiti mogućnost da produži ugovor te da će i narednu sezonu igrati na Old Traffordu te da će činiti napadački trio sa Lukakuom i Griezmannom.

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!