NaslovnicaVijestiJurgen Klopp: Bolan poraz

Jurgen Klopp: Bolan poraz

Liverpool je danas napravio veliki kiks, pretrpivši bolan poraz. Pred svojim navijačima su izgubili od Swanseaja sa 3:2 i tako se udaljili od borbe za titulu. Uspjeli su Redsi da stignu dva gola zaostatka, ali ne i da naprave potpuni preokret.

bolan poraz

Svih pet golova postignuti su u drugom poluvremenu. Liverpool je bio potpuno dominantan, ali je Swansea postigao tri gola iz tri šuta u okvir.

Gosti su poveli 2:0 u razdoblju od samo četiri minute golovima Fernanda Llorentea.

Iskusni španjolski internacionalac je prvo u 48. minuti poslije kornera došao do lopte i postigao pogodak, da bi već u 52. glavom iskoristio sjajan pas Thomasa Carrolla s lijeve strane i povisio na 2:0.

Radost gostiju nije dugo trajala, pošto je tri minute poslije toga Liverpool smanjio prednost golom glavom Roberta Firmina.

Swansea je poslije toga imao jednu šansu, ali je naredni gol ponovo postigao Firmino.

Njemu je loptu u šesneasterac dodao Georginia Wijnalduma, a napadač Redsa je primio loptu, umirio je i šutnuo u gol za izjednačenje.

Radost Liverpoola nije dugo trajala, jer je već u 74. minuti Gylfi Sigurðsson pokupio jednu loptu u šesnaestercu i zakucao je u mrežu za pobjedu od 3:2.

“Možda smo i više zaslužili da izgubimo, poklonili smo rivalu priliku da pobijedi. Ne znam kako smo Llorentea mogli ostavimo potpuno samog u petercu kod prvog gola.”

“U redu, prihvaćam drugi gol, odličan centaršut, dobar skok i udarac glavom, mada nismo smjeli dozvoliti da uopće dođe do tog centašuta.”

“Kod trećeg gola nemam objašnjenje, sve smo odradili pogrešno. Od reakcije na dugu loptu, obrana nije dobro reagirala ni kod jednog gola, a ona je važan dio igre” analizirao je Klopp, mada poraz pada i na njegova leđa, jer je ostavio Matipa na klupi, Hendersona i Cana je držao u igri iako su griješili kao na traci…

Na pitanje da li ovo znači i da su ispali iz šampionske utrke njemački stručnjak kaže:

“Ukoliko ovaj poraz bude ostavio traga onda da, imaće posljedice. Bolan poraz, ovakav poraz mora da boli. Baš zato moramo reagirati”, zaključio je Klopp.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!