NaslovnicaVijestiKlopp preuzeo odgovornost za ispadanje iz FA Kupa

Klopp preuzeo odgovornost za ispadanje iz FA Kupa

Trener nogometaša Liverpoola Jürgen Klopp rekao je da je njegova momčad danas odigrala vrlo loše protiv Wolverhamptona i preuzeo odgovornost za poraz od tog drugoligaša u FA Kupu.

preuzeo odgovornost

Njemački stručnjak je preuzeo odgovornost za šokantno ispadanje: “Bili smo vrlo loši. Počeli smo loše i nismo se popravljali. To su svi vidjeli. Ne mogu reći mnogo dobrih stvari o utakmici. Teško je objasniti. Ja sam odgovoran za sastav i ne treba kriviti nijednog igrača. Naravno, poslije ovakvih situacija možete mnogo naučiti o njima, ali ja sam odgovoran”.

Wolverhampton se danas plasirao u osminu finala FA Kupa pošto je na Anfieldu pobijedio Liverpool s 2:1.

Drugoligaš je poveo već u prvom minutu golom Richarda Stearmana, a vodstvo je udvostručio Andreas Weimann u 41. minutu. Oba puta asistirao je Helder Costa. Jedini gol za Liverpool postigao je Divock Origi u 86. minutu. Trener Liverpoola Jürgen Klopp izveo je rezervni sastav, a njegova momčad pretrpjela je treći poraz u posljednjih osam dana.

“Golom na samom početku dobili su na samopouzdanju, a mi nismo bili spremni. Imali smo loptu, gubili je, a onda prekršaj, slobodan udarac, pali su golovi, mi smo pokušavali, ali ne dovoljno dobro”, rekao je njemački trener.

Liverpool je u srijedu ispao iz Liga kupa, a upitan koliko ovih tjedan dana mogu biti štetni za sezonu, Klopp je odgovorio: “Vidjet ćemo”.

“Koštali smo sebe pobjede, ali ne treba zaboraviti da su oni odigrali zaista dobro. Trebalo je da igramo bolje, rezultat je realan. Ljut sam, ali to nije dovoljno. Moramo se saberemo, oporavimo i uzvratimo”, rekao je Klopp.

Trener Wolverhamptona Paul Lambert rekao je da će svi u klubu uživati ​​u pobjedi.

“Dobro smo počeli i išli na kontranapade. Pritiskali smo kada je trebalo i branili se kada smo morali, imali smo dobar plan. Posljednjih nekoliko minuta utakmice su bili užasni i moram to priznati. Trčali smo na prazno. Na Anfieldu sam bio nekoliko puta i ovo je najbolji rezultat koji sam ostvario. Imali smo nevjerojatnu podršku navijača, tako je i na našem stadionu “, rekao je Lambert.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!