NaslovnicaVijestiLuis Suarez otkrio što je Romu prisililo na dva autogola

Luis Suarez otkrio što je Romu prisililo na dva autogola

Barcelona je jučer na Nou Campu savladala Romu sa 4-1 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, a na jučerašnjoj utakmici vidjeli smo čak dva autogola, jedan u izvedbi De Rossija, drugi Manolasa. Treći pogodak za Barçu postigao je Gerard Pique, a vodstvo katalonskog kluba smanjio je Edin Džeko u 80. minutu susreta. Konačan rezultat postavio je Luis Suarez par minuta prije kraja utakmice. Bez sumnje, Barça ima veliku prednost uoči revanša u Rimu, a napadač katalonskog kluba, Luis Suarez dao je izjavu za medije nakon pobjede pred oko 90 tistuća navijača.

“Ovo je odličan rezultat za nas, pogotovo kada pogledate tijek utakmice. Vjerojatno smo slavili uvjerljivije nego što je zasluženo, ali moram istaknuti da smo imali još četiri ili pet jako dobrih prilika koje nismo realizirali. Razloga dva autogola je u našim brzim dodavanjima koja su ih prisilila da griješe u svom kaznenom prostoru. Tako da ovdje nije bilo samo pitanje sreće”. zaključio je Suarez.

[su_cashout]

Trener Rome, Eusebio di Francesco rekao je da je zadovoljan igrom svojih nogometaša, a posebno je pohvalio psihičku stabilnost svojih izabranika s obzirom da se momčad nije raspala ni u jednoj trenutku na terenu.

FIFA objavila koliko će zaraditi suci na predstojećem Svjetskom prvenstvu

Nevjerovatna ponuda PSG-a za Jana Oblaka: Slovenac bi moga postati jedan od najskupljih igrača u historiji!

“Barem smo se dobro držali na terenu, usprkos četiri primljena gola. Zadovoljan sam nastupom svojih igrača koji su pokazali pravi karakter u teškim trenucima”, zaključio je Di Francesco.

Sportski direktor Rome, Monchi podsjetio je da je njegova ekipa ove sezone pobijedila Chelsea rezultatom 3-0, te da s takvim stavom trebaju ući u revanš koji se igra za sedam dana u Rimu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!