NaslovnicaVijestiTransfer ljeta: Luka Modrić u Londonu

Transfer ljeta: Luka Modrić u Londonu

Luka Modrić u Londonu! Luka Modrić je veoma blizu povratku u Premier ligu. Barem tako tvrdi španjolski portal Diario Gol, koji je u prošlosti više puta prenio ekskluzivnu vijest, koja se na kraju ispostavila tačnom. Florentino Perez ne cijeni vezne igrače a u prošlosti se već olako riješio usluga igrača kao što su Makellele, Alonso i Sami Khedira.

Luka Modrić u Londonu

Najveći interes za veznjaka Reala pokazao je Chelsea. Antonio Conte je veliki ljubitelj Luke Modrića i već ga je jednom pokušao dovesti u Juventus, ali je transfer propao jer tada Perez nije htio pustiti Modrića, ali sada je sve drugačije… Modrić ima 31. godinu i poznato je da Real Madrid ima takvu politiku kluba da se brzo riješava igrača koji imaju preko 30 godina.

Chelsea je želio dovesti Modrića dok je još nastupao za Tottenham, ali je tada presudila želja igrača da pređe u Real Madrid. Sada su stvari malo drugačije i Modrić ne bi imao ništa protiv od povratka u Englesku, ali problem predstavlja odšteta koju traži Perez za Modrića a ona iznosi 50 miliona eura.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Ideja da je Real Madrid spreman prodati Luku Modrića temelji se na tome da Florentino Perez, od naredne sezone želi podmladiti ekipu.  Nasljednik Modrića bi trebao biti njegov sunarodnjak, Mateo Kovačić. Zinedine Zidane se ne slaže sa Perezom te je izjavio  da je Modrić ključan član udarne postave Reala.

>> Pepe se seli u Italiju

Chelsea će naredne sezone igrati Ligu prvaka i prijeko su im potrebna pojačanja i širina u sastavu. Suma koju Real traži je poprilično visoka za 31-godišnjaka, ali ukoliko Conte bude zaista insistirao na transferu, transfer će se i ostvariti. On želi da Modrića spoji sa Kanteom, koji bi tako činili jedan od najboljih veznih redova na svijetu.

Interes za Modrića pokazali su još Bayern, City i Arsenal.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!