NaslovnicaVijestiLuka Modrić u novom problemu!

Luka Modrić u novom problemu!

Hrvatski nogometaš Luka Modrić, nakon optužbe o lažnom svjedočenju, našao se u novom problemu jer je pod istragom španjolskih vlasti o utaji poreza, prenosi španjolski As.

u problemu

Nogometaš Real Madrida tako se pridružio Cristianu Ronaldu, Gareth Bale, Joseu Mourinhu, Radamelu Falcau, Fabiu Coentrau, Angelu di Mariji i Predragu Mijatoviću u optužbama o utaji poreza.

[su_no1forfootball]

Nakon svjedočenja na suđenju Zdravku Mamiću, poslije kojeg je navukao bijes ovdašnje javnosti, zbog tvrdnji kako se ne sjeća nekih detalja iz karijere vezanih za slučaj u kojem se bivši predsjednik Dinama tereti za razne pronevjere, sjajni veznjak našao se u novom problemu, nedugo nakon što je sa Realom odbranio naslov prvaka Europe.

TRANSFER BOMBA U NAJAVI: 150 milijuna za Ronalda!

Trener koji je pružio šansu Donnarummi ima savjet za njega

Poznat klub u koji je Lionel Messi želio preći prošlog ljeta

Transfer bomba iz Njemačke: Dortmund dovodi Hrvata umjesto Aubameyanga

Florentino Perez vjeruje da postoji još jedan igrač Real Madrida koji može preoteti Zlatnu loptu od Cristiana Ronalda

Kako pišu španjolske novine As, u slučaju Modrića i Balea se neće žuriti, jer za razliku od ostalih navedenih u istrazi, njima ne prijeti zastara slučaja.

“Kapetan hrvatske reprezentacije došao je u Real Madrid 2012. godine, nakon čega je osnovao tvrtku sa sjedištem u Luksemburgu preko koje je dobivao novac od reklama i sponzora”, navodi se u tekstu Munda koji raspolaže dokumentima poznate platforme Fooball Leaks, koja se bavi malverzacijama u nogometu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!