NaslovnicaVijestiLukaku odlazi iz Evertona: Želi ostati u Premier ligi, a evo i...

Lukaku odlazi iz Evertona: Želi ostati u Premier ligi, a evo i u kojem klubu!

Lukaku odlazi ovog ljeta, što vi mislite? Naime, Belgijanac je rekao svojim prijateljima u koji klub želi otići. Postigao je 24 gola u 32 utakmice u Premier ligi, a to vam govori sve što trebate znati o Romelu Lukaku ove sezone.

Lukaku odlazi

 

On je trenutno na vrhu tabele, tri gola ispred Harry Kanea i pet ispred Alexis Sancheza i Diega Coste. Everton je sretan što ima Belgijanca – ali to možda neće trajati još dugo.

Prema izvještajima različitih izvora, Lukaku želi da napusti Goodison Park ovog ljeta u potrazi za Ligom prvaka nakon odbijanja produljenja ugovora.

Na pitanje da li može postati jedan od najboljih na svijetu prošlog mjeseca, Lukaku je odgovorio: “Definitivno, ali za to trebate platformu.”

[su_euro_soccer_bonus]

“Onda govorite o Ligi prvaka. Ne želim ući u detalje stim, ali samo slijedite put koji je ispred vas.”

Među zainteresovanim za Lukakua su Manchester United, Chelsea i Arsenal, iako bi Evertonova cijena od 100 milijuna funti za 23-godišnjaka mogla biti problem.

Međutim, prema Telegraphu, Lukaku je već odlučio o svom sljedećem klubu.

U izvješću se navodi da je rekao prijateljima kako želi da se ponovo pridruži Chelseaju i da igra pod vodstvom Antonio Contea, unatoč natjecanju za ulogu u prvom timu.

[su_bet365__1m_spectacular]

Lukaku ima ‘nedovršen posao’ na Stamford Bridgeu i to bi mogao biti potez za koji on vjeruje kao motivacioni transfer.

Ali, njegova cijena nije jedini problem. Telegraph također tvrdi da bi Everton prodao Lukakua Unitedu zbog transfera sa John Stonesom s Chelseajem 2015. godine.

Everton se i dalje sjeća neugodnosti zbog onoga što se dogodilo prije dvije godine, što bi moglo spriječiti Lukakuov povratak iz snova.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!