NaslovnicaVijestiMohamed Salah otkrio svoj san: Evo što bi najviše volio ostvariti u...

Mohamed Salah otkrio svoj san: Evo što bi najviše volio ostvariti u Liverpoolu

Samo nekoliko igrača u Liverpoolu je uskrsnulo do skoro kraljevskog statusa kao i Mohammed Salah. Prva sezona egipatskog internacionalca u Premier ligi bila je sa Chelsejem, a zbog nedostatka minutaže, bivši igrač Basela se našao u Seriji A.

Mohamed Salah otkrio

Njegova senzacionalna forma za Romu znači da ga Liverpool morao platiti 35 milijuna funti kako bi ga doveli na Anfield na ljeto, no puno Redsovih navijača bilo je skeptično oko kupnje, pogotovo s obzirom na njegovu prethodnu formu u Premier ligi.

Međutim, sa 30 golova u 36 utakmica ove sezone, Salah je osvjetljavao Anfield i značajno ublažio gubitak Philippe Coutinha koji je otišao u Barcelonu za 145 milijuna funti.

Livepool trenutno sjedi na trećem mjestu u ligi, samo dva boda iza suparnika Manchester Uniteda na drugom mjestu.

[su_premierleague]

Klub također izgleda kao da će uspjeti da se kvalifikuje u četvrtinu finala Lige prvaka, nakon što su srušili Porta sa 5-0 i kada bi završili drugi u ligi, to bi se smatralo dobrom sezonom.

Međutim, trofej je na umu Salahu i on je svoje namjere jasno objasnio za Daily Mail.

“Došao sam ovdje da osvajam naslove”, rekao je Salah za BBC Football Focus. “Ja mogu reći navijačima da dajemo 100% od sebe kako bi smo pokušali osvojiti nešto za klub. Dugo je vremena otkako je klub osvojio ligu. Moj san je osvojiti Premier ligu – ali želim je osvojiti sa Liverpoolom.”

Dok su navijači Redsa razumljivo bili oduševljeni prikazanim ambijentom, većina je ismijavala njegove riječi na Twitteru.

[su_no1forfootball]

Činjenica je da Manchester City bježi 16 bodova na vrhu lige – 18 od Liverpoola – znači da nema nade da će Salahov san postati stvarnost ove sezone, ali Liverpool postupno zatvara taj jaz.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!