NaslovnicaVijestiMourinho samouvjeren: Ja sam i dalje najbolji trener Chelseaja

Mourinho samouvjeren: Ja sam i dalje najbolji trener Chelseaja

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho rekao je da je i dalje najbolji trener nogometnog kluba Chelsea, nakon što su ga navijači londonskog kluba vrijeđali tijekom utakmice u FA kupu. Chelsea je sinoć na svom terenu pobijedio Manchester United sa 1:0 i plasirao se u polufinale FA kupa, a navijači londonskog kluba su vrijeđali Mourinha i u nekoliko navrata ga nazvali Judom. Mourinho je dva puta otpušten u Chelseaju, ali je najuspješniji trener u povijesti kluba sa tri šampionske titule.

najbolji trener

Mourinho je na uvrede navijača prstima pokazao broj tri, ukazujući na broj titula koje je osvojio s Chelseajem.

“Sve do trenutka kada jedan njihov trener osvoji četiri šampionske titule, ja ću biti najbolji trener Chelseaja. Do tada, Juda je broj jedan.”, rekao je Mourinho, prenijeli su britanski mediji.

Jedini gol na Stamford Bridgeu sinoć je postigao N’Golo Kante u 51. minutu.

“Mogu da me zovu kako žele. Ja sam profesionalac, branim svoj klub. Zaista sam ponosan na moje igrače i ponosan sam na navijače Manchester Uniteda.”, dodao je 54-godišnji Mourinho.

Mourinho nije želio komentirati suđenje Michaela Olivera, koji je u 35. minuti isključio nogometaša Uniteda Andera Herreru.

“Ne želim ići u tom pravcu. U četiri utakmice Oliver je dosudio tri penala i pokazao jedan crveni karton, to ne mogu promijeniti. Rukovali smo se i čestitao sam mu. Gospodin Oliver kod kuće može analizirati, pošto ja neću da analiziram njegov rad.”, naveo je Mourinho.

Chelsea je izbacio branitelja naslova u FA kupu, u polufinalu će igrati protiv Tottenhama, dok će u drugom polufinalu igrati Arsenal i Manchester City. Oba polufinala biće odigrana na londonskom Wembleyu 22. i 23. travnja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!