NaslovnicaVijestiNa koji način Ranieri pretvara iznenađujući Nantes u novi Leicester City

Na koji način Ranieri pretvara iznenađujući Nantes u novi Leicester City

Talijanski stručnjak je stvorio povijest kada je u Premier ligi sa Lisicama osvojio titulu i srušio koeficijente od 5001.

Na koji način

Nantes se pokazao kao iznenađujući tim u Ligi 1 ove sezone. Nakon osam utakmica, oni su na četvrtoj poziciji, samo tri boda iza Monaca koji je na drugoj poziciji.

Bilo je to turbulentno ljeto za Les Canaris. Portugalski menadžer Sergio Conceicao je okrenuo stvari naopačke u prošloj sezoni, ali ga je Porto namamio dalje od Nantesa i za sobom ostavio prazno mjesto koje je popunio Ranieri.

Predsjednik Waldemar Kita izvukao je as iz svojeg rukava, neočekivano postavljajući bivšeg menadžera Leicester Cityja Claudia Ranierija na tu praznu klupu.

[su_no1forfootball]

Talijan je šokirao svijet 2016. godine, kada je vodio Lisice do jedne od najvećih pobjeda u povijesti nogometa.

Nogometni kritičari se pitaju da li Ranieri može ponoviti svoj uspjeh iz Premier lige sa svojim novim francuskim klubom.

Ekscentrični bivši menadžer Chelseaja, nakon ne tako dobrog početka, on je ostavio svoj pečat u jednom od najpoznatijih francuskih klubova, iako je još uvijek rano, čini se da njegova taktika ponovo radi.

Nakon što je prodao talentiranog U20 reprezetntativca Francuske Amine Harita u Schalke, novac je upotrebljen da se dovedu četiri pojačanja. Niti jedno ime nije završilo na naslovnicama, no to su bila pametna ekonomska pojačanja.

Na otvaranju sezone Nantes je pobijedio Lillea sa 3-0. Zatim su poraženi protiv Marseillea kod kuće sa 1-0, što je dovelo do pitanja vezanih za Ranierijevu sposobnost.

Međutim, pred međunarodnu pauzu oni su pobijedili u pet od posljednjih 6 utakmica i udobno se smjestili na poziciji koja vodi u Europu.

Iako ne igraju protunapadni nogomet, vidjeli smo Leicestera u naslovu Premier lige. Sa samo šest golova postignutih u osam utakmica, obrana im je bila vrlo značajna. Naprijed su ograničeni na udarce sa udaljenosti što je rezultiralo sa nekoliko zadivljujućih solo golova.

[su_live_koeficijenti_v2]

Upitan od strane L’Equipea, da li su imali sreće u posljednje dvije pobjede, Ranieri je brzo branio svoj tim.

“Ne, to je posao. A mi ćemo raditi više, jer tim još uvijek ne igra kako bi ja htio. Ali sada je dobro uzeti bodove, jer kada smo u slabijem razdoblju, imat ćemo malu marginu.”

Ranierijev plan za ovaj tim je bio da sortira obranu i zatim pogleda napad: “Prvo zatvorite vrata od kuće. Ako ne štitite vrata, lopovi dolaze i kradu sve. Kada ih zatvorite, onda možete da je ukrasite i organizirate kako želite.”

Nantes ima veće testove koji dolaze. Svi timovi koje su do sada pobijedili se očekuju na dnu tabele do kraja sezone – osim Caena, koji je trenutno na petoj poziciji i primili su samo četiri gola.

U sljedećih sedam Nantesovih ligaških utakmica će imati velike testove, a te utakmice su protiv Bordeauxa, Guingampa, Rennesa, PSG-a i Monaca. Oni će pružiti pravi test, a sam Ranieri priznaje da nije bilo riječi o europskoj kvalifikaciji između njega i njegovog predsjednika.

[su_watch_live_football]

Do sada je to lijepa priča, ali ona koja je funkcionalnija nego uzbudljivija. Neki zapanjujući golovi i snažni obrambeni nastupi su dovoljni za osvajanje bodova protiv ‘malih’ ekipa u Ligi 1, ali završnica u top 4 je još uvijek bajka, iako to Ranieri čini vrlo dobro.

Ako nantes nekako stigne do siječnja i njihov veliki niz još uvijek bude vrijedilo spominjati, možda će talijanski stručnjak transformirati ovu malu kuću u vilu.

UPLATI!
Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!