NaslovnicaVijestiNAKON SVJETSKOG PRVENSTVA ZVIJEZDA NAPUŠTA REAL: Sljedeća destinacija je Manchester United

NAKON SVJETSKOG PRVENSTVA ZVIJEZDA NAPUŠTA REAL: Sljedeća destinacija je Manchester United

Nakon Svjetskog prvenstva zvijezda Real Madrida napušta Santiago Bernabeu. Njegova sljedeća destinacija bi trebala biti Manchester United. Prošlo je nekoliko dana bez ovih izvještaja, no Don Balon nije završio, a i dalje vjeruju da će Toni Kroos da se pridruži Manchester Unitedu.

NAKON SVJETSKOG PRVENSTVA

Prije više od tjedan dana tvrdili su da njemački veznjak ima ‘vrlo važnu ponudu’ kako bi se pridružio Manchester Unitedu i da je više nego voljan da prihvati tu ponudu.

Da Kroos napušta Real Madrid je glavna tema šireg spektra španjolskih medija. Pretpostavlja se da je to zato što mogu napisati bezbrojne članke o tome tko će ga zamijeniti na Santiago Bernabeu. Navodno bi nakon Svjestkog prvenstva odlučio da li želi otići ili ostati, iako to sigurno zavisi o tome tko će biti sljedeći menadžer Real Madrida.

[su_bet365_100_bonus]

Kao što je često slučaj, Manchester United je izabran kao glavno odredište, dok su Don Balon i još neki španjolski mediji potaknuli tvrdnje da bi Kroos mogao da se nađe na putu za Englesku.

Sada se tvrdi da je Jose Mourinho spreman učiniti sve da bi doveo Kroosa na Old Trafford ovog ljeta, a to uključuje i igranje medijskih igara sa Nijemcom.

Mourinho je rekao da je odlučan ne izgubiti i želi da Kroos pređe na Old Trafford i potvrdio je da je to razlog zašto su glasine o Jorginhu u Manchester United povećane. Navodno je to kako bi stavili pritisak na Kroosa u Madridu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Kroos je 2014. godine stigao u Real Madrid, gdje je potpisao ugovor na šest godina za neobjavljenu sumu. Mediji su obavijestili da je transfer koštao negdje oko 25 do 30 milijuna eura.

Kroos je tako postao deveti njemački fudbaler koji je igrao za Real madrid. Kroos je svoj prvi gol za Los Blancose postigao u pobjedi nad Rayo Vallecanom od 5-1 na Santiago Bernabeu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!