NaslovnicaVijestiNapokon otkriven pravi razlog Kroosovog odlaska iz Bayern Munchena

Napokon otkriven pravi razlog Kroosovog odlaska iz Bayern Munchena

Napokon otkriven pravi razlog Kroosovog odlaska iz Bayern Munchena. Recite što god hoćete o Barceloni i PSG-u, ali tamo nema veznog reda kao što ga ima Real Madrid.

Napokon otkriven

Luka Modrić se poboljšavao svake sezone otkako je prešao iz Tottenhama. U međuvremenu, Casemiro se dokazao kao savršeni veznjak i generalno moderni Claude Makelele.

No, tu je i Toni Kroos koji je igrao odlično za Real Madrid do sada.

Njemački veznjak je postao prvotimac u Bayern Munchenu kao jedna izuzetno fizička i tehnička snaga u veznom redu. Prikupio je 205 nastupa, osvojio tri Bundeslige i Ligu prvaka.

[su_watch_live_football]

Jednostavno nije bilo ispitivanja njegovih odluka, kada je Real Madrid pokucao na vrata od njegovog Svjetskog prvenstva u 2014. godini.

Nevjerojatno je da je njegova transferna naknada od 30 milijuna eura manja od ponude sa kojom je Everton doveo Jordan Pickforda u ovogodišnjem transfernom roku.

Tri godine od tog transfera i nitko nije ispitivao motive Kroosa, a i sam transfer nije privukao veliku pozornost.

Uglavnom su razlozi za prelazak na Bernabeu, slava, prestiž, povijest, novac i Cristiano Ronaldo.

Iznenađujuće, ipak ima nešto više u slučaju Kroosa. Dugoročni prijatelj i bivši igrač Leverkusena Stefa n Reinartz prisjetili su se na taj transfer i pružili šokantni uvid.

[su_no1forfootball]

Prema Bleacherovom izvještaju:”Bilo je to nešto malo oko novca. Bayern Munich je ponudio novi ugovor za Tonija. Toni je znao kolika je plata u Gotzea u Bayernu, a oni su skoro istih godina.”

“Bayern nije želio platiti Toniju više od 10 milijuna eura.”

“Predsjednik Bayerna, Karl-Hein z Rummenigge je izjavio: Nećemo ti platiti više od 10 milijuna eura godišnje, jer ti nisi igrač svjetske klase. Ako znate Tonija, to nije bilo oko novca, trebao je to povjerenje od drugih ljudi.”

Kada vaš vlastiti predsjednik sumnja u vašu sposobnost, to mora da je nizak udarac i to je bio konačni razlog zbog kojeg je Kroos napustio Bayern. Međutim, igrač je imao 320 nastupa za Bayern i gol u finalu Svjetskog prvenstva, a ako to nije igrač Svjetske klase, onda zaista ne znam što je..

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Švedski nogometni savez odbio uvođenje VAR-a u lige zbog protivljenja klubova

0
Predsjednik Švedskog nogometnog saveza (SvFF), Fredrik Reinfeldt, objavio je u petak da Švedske elitne lige neće usvojiti sustav video analize (VAR) uslijed snažnog protivljenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!