NaslovnicaVijestiNećete vjerovati kada vidite šta je Gonzalo Higuain promašio protiv Lazia

Nećete vjerovati kada vidite šta je Gonzalo Higuain promašio protiv Lazia

Nećete vjerovati kada vidite šta je Gonzalo Higuain promašio protiv Lazia! Gonzalo Higuain je jedan od najboljih napadača na svijetu nogometa u ovom trenutku u to nema sumnje. Godinam aje već u vrhu što se tiče te liste ali i njemu se mogu desiti čudne stvari. To mu se desilo večeras, kada je propustio nevjerovatnu priliku, priliku koju je teže propustiti nego iskoristiti.

Nećete vjerovati

Nakon što je započeo svoj put kroz redove  Real Madridua i vječito bio u sjeni Ronalda i Benzeme, Higuain je trenutno jedan od najcjenjenih igrača u italiji i vjerovatno najveća zvijzeda. Igrač za kojeg je čak i Juventus morao iskeširati 90 miliona eura.

Postigao je 32 pogodka u 55 nastupa a u napada idealnog partnera je pronašao u liku Paulo Dybale, a prošle godine je konačno imao priliku da se doogne trofeja Lige prvaka ali g aje u tome zaustavio upravo njegov bivši klub.

Memphis Depay otkrio za koji klub bi volio igrati jednog dana

Trenutno, Higuain pati od klasičnog sindroma druge sezone.

Njegov partner – Dybala – objasnio je: “Ovo nije sjajno razdoblje za Higuaina, jer za napadača, očito, nije lijep osjećaj kad ne pogodite.”

“Samo se treba opustiti, a golovi će doći kada to najmanje očekuje. Bojao sam se na početku prošle sezone, ali čim razbiješ led, nastavljaš dalje. ”

Nakon slabijeg početka ove sezone gdje je u nekim utakmicama čak bio zakovan i za klupu, Higuain se izgleda vraća u staru formu.

Argentinac je dva puta pogodio, jednom je bio igrač utakmice, u posljednja tri susreta za Staru Damu.

Međutim, u subotnjem susretu na gostovanju u Rimu kod Lazia, Higuain je promašio nevjerovatnu priliku.

Douglas Costa je doveo Juventus u vodstvo a Higuain je imao priliku da udvostruči prednost, ali se je zaista obrukao. Pogledajte u nastavku kako je to izgledalo.

https://twitter.com/CB_Ignoranza/status/919242010137104385?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.givemesport.com%2F1169874-gonzalo-higuain-is-officially-the-unluckiest-player-alive-after-crazy-miss-v-lazio

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!