NaslovnicaVijestiNeymar u velikim problemima zbog onoga što je učinio nakon crvenog kartona...

Neymar u velikim problemima zbog onoga što je učinio nakon crvenog kartona protiv Malage

Neymar u velikim problemima zbog onoga što je učinio nakon crvenog kartona protiv Malage. Barcelonine nade za osvajanje La Lige su se sada smanjile nakon poraza (2-0) protiv Malage na La Rosaleda stadionu u subotu navečer.

Neymar u velikim problemima

Golovi Sandro Ramireza i Jonyja su osigurali Malagi sva tri boda. Rezultat ostavlja Barcelonu tri boda iza lidera Real Madrida, koji je ranije igrao 1-1 protiv Atletico Madrida, ali Real Madrid još uvijek ima utakmicu manje od Luis Enriqueove ekipe.

Barcelona je odigrala posljednjih 25 minuta utakmice sa deset igrača nakon što je Neymar dobio drugi žuti karton zbog prekršaja nad Diego Llorenteom i tu bi mogla biti još gora vijest za brazilskog napadača.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

Prije svega, Neymar je dobio prvi žuti karton u 26. minuti susreta, a taj karton je bio krajnje smiješan.

Južnoamerikanac je vezao svoje vezice pola metra od mjesta gdje je Malaga izvodila slobodan udarac. Sudac Isus Gil je smatrao to kao čin trošenja vremena, a nakon toga mu je pokazao žuti karton.

Također pročitajte: Ronaldinho otkrio zašto je Barcelona postigla samo dva gola protiv Arsenala u finalu Lige prvaka 2006. godine

Neymar je bio na tankom ledu nakon što je dobio taj žuti karton, a zatim se desi taj prekršaj nad Llorenteom. Zaista je vrlo zbunjujuće to što je učinio Neymar, jer je znao da ima jedan žuti karton.

25-godišnjak možda može imati nekoliko pritužbi u Gilovoj odluci da mu pokaže drugi žuti karton – ali je bio zaista nervozan dok je napuštao igru.

Zašto će Neymar dobiti dužu suspenziju?

On će propustiti sljedeću Barceloninu utakmicu protiv Real Sociedada 15. travnja, ali također se očekuje da će propustiti i El Clasico 23. travnja za ono što je učinio četvrtom sucu.

Kamere su pokazale da je Neymar sarkastično aplaudirao Juan Camposu i sada će se suočavati sa još dužom suspenzijom.

[su_euro_soccer_bonus]

Moguće je da će Neymar dobiti tri utakmice suspenzije zbog sarkastičnog pljeskanja sucu. Tu kaznu je dobio i Sofiane Feghouli, koji je igrao u Valenciji u to vrijeme, nakon što je učinio istu stvar davne 2012. godine.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!