NaslovnicaVijestiOTKRIVENO: Nekadašnji hrvatski reprezentativac Dražen Ladić rekao USKOKU: Zdravko Mamić mi je...

OTKRIVENO: Nekadašnji hrvatski reprezentativac Dražen Ladić rekao USKOKU: Zdravko Mamić mi je…

OTKRIVENO: Nekadašnji hrvatski reprezentativac Dražen Ladić rekao USKOKU: Zdravko Mamić mi je… Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala (USKOK) podigao je tužbu protiv savjetnika GNK Dinamo Zdravko Mamića, koji je optužen za financijske malverzacije i utaju poreza. Slučaj u Hrvatskoj podigao je puno prašine u svega nekoliko mjeseci, a interes javnosti za ovo suđenje je ogroman.

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Dražen Ladić

„Ti nisi normalan, ti si čudovište, znaš li uopšte kakve probleme mogu imati ako želim oprati 150.000 eura”, rekao je Mamić, Ladiću,, nakon što je Ladić tužiteljima rekao da mu je Mamić ponudio nagodbu o dugu koji prema njemu ima GNK Dinamo.

Istraga protiv Mamića također se tiče optužbe za krađu novca iz Dinamove blagajne, u vezi s dugovanjima nekim igračima. Među nima je bio i Ladić. Ladić je tada rekao istražiteljima da mu je Dinamo dugovao 400.000 eura za razdoblje do 2000. godine, a 2002. godine je odlučio tužiti klub sa još nekim bivšim igračima Dinama.

>> Jurgen Klopp objasnio zašto je otišao u Sevillinu svlačionicu nakon sinoćnje utakmice

U to je vrijeme Ladića zastupao odvjetnik Tomislav Svetina, koji je, zanimljivo, danas direktor Dinama.

Kasnije su Mamić i Ladić nekoliko puta razgovarali o rješavanju ovog problema. “Jednom me nazvao i povukao na stranu i rekao:” Dragi, riješimo ovo već jednom. ” Rekao mi je da je spreman platiti 150.000 eura u gotovini, na crno. i da povučem optužbu protiv kluba “, rekao je Ladic tijekom svjedočenja, dodajući kako je odbacio ponudu jer nije želio primiti novac  na crno.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!