NaslovnicaVijestiPaul Pogba 'ponosan' na prvu metu Manchester Uniteda u ljetnom prijelaznom roku

Paul Pogba ‘ponosan’ na prvu metu Manchester Uniteda u ljetnom prijelaznom roku

Nogometaš Manchester Uniteda Paul Pogba u razgovoru za službenu Fifinu stranicu rekao je da je ponosan na uspjeh svog suigrača iz reprezentacije, Antoinea Griezmanna i i prvu metu Manchester Uniteda u ljetnom prijelaznom roku. Već duže vrijeme se spekuliše da bi sjajni francuski nogometaš karijeru mogao nastaviti u Real Madridu, te tako nastupati sa svojim kolegom iz reprezentacije.

prvu metu

Griezmann u Atletico Madridu nastupa dvije i pol godine, i tamo je oduševio skoro čitav nogometni svijet. Pogba je u razgovoru sa novinarima rekao da se trud Griezmanna isplatio jer na početku kada se pridržio madridskom timu i nije baš dosta igrao, već je većinu vremena provodio na klupi.

Ovaj dvojac je odigrao ključnu ulogu na Europskom prvenstvu prošle godine koje se održalo u Francuskoj, a ‘Trikolori’ su poraženi u finalu od Portugala. Griezmann je na tom prvenstvu završio turnir kao najbolji strijelac sa šest pogodaka. Francuski nogometaš je također trenutno jedan od tri kandidata za nagradu najboljeg igrača godine koja se dodjeljuje od strane Fife 9. siječnja.

“Kada je stigao u Atletico Madrid prve godine nije igrao, bio je na klupi. Razgovarao je sa mnom i rekao mi je da je frustriran, to je bio težak period za njega. Jako sam ponosan na njega, znam što je prošao.”, rekao je Paul Pogba za prvu metu Uniteda u narednom transfer roku.

Pogba je iskoristio priliku da pohvali i Zlatan Ibrahimovića. “Imamo Ibrahimovića u Unitedu. Čak i sa 35 godina postiže dosta pogodaka. Način na koji on igra, način na koji postiže pogotke je na najvišoj razini više od deset godina.”

Pogba je također ušao u krug od 23 ugrača za najboljeg igrača, ali je otkrio da još nije zadovoljan – sve dok ne osvoji nagradu.

“Ja sam još daleko, ali dobro je biti u prvih deset, pet ili tri, ali ne razmišljam trenutno o tome. Ako sam u top 3 želim biti prvi.”, završio je uz osmjeh Pogba.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!