NaslovnicaVijestiPhilipp Lahm nogometaš godine u Njemačkoj

Philipp Lahm nogometaš godine u Njemačkoj

Philipp Lahm nogometaš godine u Njemačkoj

Bivši kapetan Bayerna iz Münchena Philipp Lahm proglašen je za najboljeg njemačkog nogometaša u 2017. godini.

nogometaš godine

“To je velika čast i zaista sam zadovoljan time. Mislim da su novinari prilikom glasovanja gledali na moju cijelu karijeru.”, rekao je 33-godišnji Lahm koji se povukao u svibnju ove godine.

Njemački sportski novinari proglasili su Lahma za najboljeg nogometaša u 2017. godini, drugo mjesto zauzeo je vezni igrač Real Madrida Toni Kroos. Lahm je osvojio osam titula u Bundesligi, šest puta je osvajao Kup Njemačke, osvojio je jednu Ligu prvaka, kao i Svjetsko prvenstvo 2014. godine.

Evo kolike su šanse da Neymar pojača redove PSG-a

Jose Mourinho otkrio gdje će De Gea nastaviti karijeru

Monaco odredio cijenu za Mbappea!

“Povijest pokazuje da je nevjerojatno teško branič bude proglašen za najboljeg nogometaša godine, to je više uobičajeno za napadače”, rekao je Lahm.

Lahm je naslijedio svog suigrača Jeromea Botenga, koji je prošle godine bio izabran za najboljeg njemačkog igrača. Julian Nagelsmann dobio je nagradu za najboljeg njemačkog trenera, nakon što je Hoffenheim vodio do mjesta u kvalifikacijama za Ligu prvaka, prvi put u povijesti.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!