NaslovnicaVijestiPochettino: Dele Alli je zadovoljan u Tottenhamu

Pochettino: Dele Alli je zadovoljan u Tottenhamu

Mauricio Pochettino, menadžer Tottenhama, izjavio je da je Dele Alli, mlada zvijezda tog kluba, za kojeg se otimaju najveći europski klubovi, zadovoljan na White Hart Laneu.

zadovoljan

Trener Spursa rekao je da taj klub ne može nogometašu Dele Aliju ponuditi novi ugovor svaki put kada se pojave glasine o njegovom prelasku u Real Madrid ili Barcelonu.

Za 20-godišnjeg Alija su zainteresirani brojni europski klubovi, među kojima i Real i Barcelona, ​​a britanski mediji spekulirali su da će Tottenham svom igraču ponuditi poboljšani ugovor od gotovo 115.000 eura tjedno kako bi ga zadržao na White Hart Laneu.

Ali je 2016. godine potpisao dva ugovora, posljednji put u rujnu, kojim se vezao za klub do 2022. godine.

“Nije trenutak da se priča o tome, on je zadovoljan. Ne želim govoriti o glasinama ali najvažnija stvar je da je on sretan, prirodan i da dobro igra. Ne treba na par mjeseci postavljati pitanja o poboljšanom ugovoru ili o većoj plaći. On igra dobro, postiže mnogo golova i pomaže ekipi da ostvari ciljeve “, rekao je Pochettino, prenio je sajt Goal.

Ali je postigao 10 golova u Premijer ligi ove sezone, od koga oba u pobjedi nad vodećim Chelseajem (2:0), 4. siječnja.

“Ljudi mnogo pričaju o njemu u posljednjih nekoliko tjedana i tako treba biti pošto je igrao fantastično”, dodao je Pochettino.

Nakon 20 kola u Premiershipu Tottenham zauzima treće mjesto na tablici s 42 boda, sedam manje od vodećeg Chelseaja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!