NaslovnicaVijestiPSG prodaje Edinson Cavanija da bi doveo još jedno ogromno pojačanje

PSG prodaje Edinson Cavanija da bi doveo još jedno ogromno pojačanje

PSG prodaje Edinson Cavanija da bi doveo još jedno ogromno pojačanje. PSG bi mogao, kako se izvješćuje, prodati Edinson Cavanija kako bi potpisao Arsenalovu zvijezdu Alexis Sancheza besplatno sljedećeg ljeta.

PSG prodaje Edinson Cavanija

Sanchez, koji ima 28. godina, imat će samo šest mjeseci preostalih u svom trenutnom ugovoru u Arsenalu kada se otvori zimski prijelazni rok.

Čileanac je dobio potpisati novi ugovor sa Arsenalom i želi razgovarati sa zainteresiranim ekipama u siječnju.

Manchester City je bio na rubu potpisivanja Alexisa Sancheza u ljeto, ali je transfer propao u posljednji tren nakon što Arsene Wenger nije mogao pronaći zamjenu na vrijeme.

Očekuje se kako će City ponovo krenuti po Alexis Sancheza u siječnju, ali očito neće ponuditi ni blizu 60 milijuna funti koje su nudili u ljeto.

[su_watch_live_football]

No, oni će se suočiti sa konkurencijom iz PSG-a, koji je također jako povezan sa bivšim igračem Barcelone.

Ekipa iz Francuske Lige 1 je očigledno radila na dogovoru da ga potpiše za ljeto, ali umjesto toga su odlučili potpisati Kylian Mbappea kako bi igrao pored Neymara.

Međutim, francuske novine Le Parisien tvrde da su spremni da se vrate po njega i dovedu ga u slobodnom transferu.

Također je rečeno da Sanchezov potencijalni transfer u PSG može dovesti do odlaska Edinson Cavanija.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!