NaslovnicaVijestiPSG želi dovesti Danija Alvesa

PSG želi dovesti Danija Alvesa

Nogometni klub PSG želi dovesti dosadašnjeg igrača Juventusa Danija Alvesa, prenose britanski mediji. Alves je raskinuo ugovor s Juventusom, a spekulira se da je najbliži prelasku u Manchester City, gdje bi ponovno surađivao s trenerom Pepom Guardiolom, nakon što su svojevremeno bili zajedno u Barceloni.

želi dovesti

Njih dvojica su, navodno, razgovarali o prelasku Brazilca u City. Uprava Cityja je uvjerena da će dovesti 34-godišnjeg nogometaša, ali situacija se promijenila, pošto se u utrku uključio PSG, naveo je britanski Telegraph.

[su_live_koeficijenti]

Alves se jučer u tajnosti vjenčao sa dugodišnji djevojkom, španjolskom manekenkom Joanom Sanz.

Romelu Lukaku otkrio kako ga je Paul Pogba uvjerio na dolazak u Manchester United

Neymar: Nadam se da će potpisati za Barcelonu, on je veliki prijatelj i sjajan igrač

Otkriveno: Kako je Cristiano Ronaldo odabrao majku svojim blizancima?

Interovih 57 miliona za Vidala: Ubijedili klub, ali ih Vidal odbio. Razlog? Nećete vjerovati!

34-godišnji brazilski nogometaš karijeru je počeo u brazilskoj Bahiji, a 2002. prelazi u Sevillu, prvo na pozajmicu, a zatim je španjolski klub i otkupio njegov ugovor i to je ujedno bio njegov prvi europski klub. Sevilla ga 2008. godine prodaje Barçi za čak 30 milijuna funti, a u katalonskom klubu je odlično igrao, osvojio sve moguće trofeje, a tu se zadržao do 2016. godine. Po završetku ugovora za Barçom, Alves je karijeru nastavio u Juventusu u koji je došao bez obeštećenja. Sa Juventusom je ove sezone igrao finale Lige prvaka, ali su poraženi do Real Madrida.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Švedski nogometni savez odbio uvođenje VAR-a u lige zbog protivljenja klubova

0
Predsjednik Švedskog nogometnog saveza (SvFF), Fredrik Reinfeldt, objavio je u petak da Švedske elitne lige neće usvojiti sustav video analize (VAR) uslijed snažnog protivljenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!