NaslovnicaVijestiReal Madrid dovodi pojačanje iz Frankfurta

Real Madrid dovodi pojačanje iz Frankfurta

Real Madrid dovodi pojačanje iz Frankfurta! Nakon što je prije par dana za PSG potpisao Realov dugogodišnji odbrambeni igrač Pepe, u Madridu su počeli tražiti njegovu zamjenu. Njima je potreban igrač koji će biti rezerva za Ramosa, Varana i Nacha a kao kandidat se spominje njihov igrač koji igra posuđen za Eintracht iz Frankfurta Jesus Vallejo.

Real Madrid dovodi pojačanje iz Frankfurta

Nakon deset uspješnih sezona u Madridu Pepe je odlučio da napusti klub i preseli se u Pariz. On je ove sezone većinu vremena proveo na klupi a ugovor mu je važio do jula ove godine, tako da je najlogičniji scenarijo bio da Pepe spakuje kofere i minute potraži negdje drugo. Od naredne sezone će braniti boje PSG-a.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Nakon udlaska Pepea ostalo je upražnjeno mjesto na klupi madriđana pa su iz uprave odlučili da dovedu nekoga ko će prvenstveno biti zamjena za Ramosa i Varana. Izbor je pao na Jesusa Valleja. Ovaj 22-godišnji branič je član Reala ali nastupa za Eintracht kao posuđen igrač. U prvom djelu sezone pod vodstvom Nike Kovača Vellejo je bio jedan od najzaslužnijih za odlične rezultate ekipe, ali u februaru je doživio povredu pa je propustio ostatak sezone.

>>   SLUŽBENO: RB Leipzig doveo treće ovoljetno pojačanje

Vallejo je već par godina član Reala ali je više vremena proveo na posudbama nego u Madridu. Ali nakon odlaska Pepea za njega se je otvorilo mjesto u ekipi, te bi od naredne sezone mogao nastupati za prvi tim Reala.

Poznata je cinjenica da Zidane daje priliku mladim igračima koji su produkt Realove škole tako da je za očekivati da do ovog transfera, odnosno povratka sa posudbe, dođe.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!