NaslovnicaVijestiReal Madrid ima velike planove za njega: Zidane odbio ponudu od 50...

Real Madrid ima velike planove za njega: Zidane odbio ponudu od 50 milijuna eura za 21-godišnjaka

Real Madrid ima velike planove za njega. Real Madrid trenutačno ima nekoliko vrhunskih igrača koji sjede na klupi, pa nije iznenađenje da su klubovi širom Europe zainteresovani za njih i žele im ponuditi bolju minutažu.

Real Madrid ima

Ali, to je rizik potpisivanja za klub kao što je Real Madrid. Bogatstvo i prilika za daljnjom karijerom često se prilično teško mogu odbiti, ali s tolikim brojem igrača svjetske klase, njihove šanse da postanu redovni u prvoj postavi mogu biti ograničene.

To je nešto što su James Rodriguez, Mateo Kovačić, Alvaro Morata i Isco otkrili tijekom protekle dvije sezone, a to je nešto sa čim Marco Asensio pokušava da se bori.

[su_euro_soccer_bonus]

21-godišnjak je na Bernabeu stigao u ljeto 2014. godine, kao igrač velike perspektive iz Mallorce, ali je prošle dvije sezone proveo na posudbi kod Espanyola.

Međutim, nakon što je impresionirao tijekom tog vremena, trener Zinedine Zidane ga je pokušao vratiti natrag u ekipu i nagraditi ga nizom dobrih nastupa.

Do sad je španjolski reprezentativac postigao ukupno devet golova u 29 nastupa na svim natjecanjima, uključujući i onaj tijekom tjedna protiv Bayern Municha u Ligi prvaka.

Zidane je rekao da je veliki obožavatelj tog igrača i želi da ga nastavi redovno koristiti u momčadi, tako da je čak odbio i 50 milijuna eura ponudu iz Liverpoola za njega.

Prema izvješću Cope, Redsi su bili spremni potrošiti veliki novac na njegovo dovođenje na Anfield, samo da bi Real Madrid rekao da on nije na prodaju po bilo kojoj cijeni, jer Zidane ima velike planove za njega sljedeće sezone.

Također pročitajte: Real Madrid v Barcelona: Barcelona nesretna zbog izbora sudije koji će dijeliti pravdu u El Clasicu

Trenutačno, Asensio ima ugovor do 2022. godine, gdje zaradjuje oko 1.5 milijuna eura godišnje. Zidane ga toliko želi zadržati da je spreman ponuditi mu i porast plaće, kao i novu klauzulu o oslobađanju.

On je igrač nedvojbene kvalitete, a pod Zidaneovim vodstvom ne možemo reći koliko daleko bi on mogao otići. Da li će se Liverpool vratiti sa poboljšanom ponudom ostaje da se vidi.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!