NaslovnicaVijestiRoberto Firmino obara vrlo impresivan rekord u Premier ligi ove sezone?

Roberto Firmino obara vrlo impresivan rekord u Premier ligi ove sezone?

Roberto Firmino obara vrlo impresivan rekord u Premier ligi ove sezone? Liverpool se popeo na drugo mjesto na tabeli Premier lige nakon što su u subotu ostvarili pobjedu nad Newcastleom od 2-0 na Anfieldu.

Roberto Firmino obara vrlo impresivan rekord u Premier ligi ove sezone?

Mohamed Salah ih je doveo u vodstvo pet minuta prije poluvremena sa svojim 32. golom ove sezone, a Sadio Mane udvostručio prednost ubrzo nakon intervala.

Uz jaku izvedbu Lorisa Kariusa i često obmanjujuće obrane, to je još jedna utakmica u kojoj je Liverpoolova napadačka trojka bila sjajna pred golom.

Roberto Firmino nije postigao gol, ali je asistirao za Maneov, a Brazilac je sada jedan od najvrednijih napadača u Liverpoolu.

Zapravo, s preostalih devet utakmica, Brazilac je na putu da stigne ili prestigne impresivni rekord u Liveproolu ove sezone.

[su_live_koeficijenti]

Navijači Liverpoola apsolutno obožavaju Firmina i lako je vidjeti zašto kada uzmete u obzir koliko marljivo radi sa 22 gola na svim natjecanjima ove sezone.

26-godišnjak je u Premier ligi postigao 13 golova i sedam asistencija do sada i to je njegov dosljedan proizvod sa kojim bi mogao stvoriti povijest.

Naime, Firmino je na putu da obori rekord u broju golova i asistencija jednog igrača u istoj utakmici u jednoj sezoni – nešto što je već uradio šest puta ove sezone.

To ga stavlja samo jedan iza Alana Shearera (1994-95), Thierry Henry (2002-03) i Robin van Persie (2011-12). Svi oni su uspjeli postaviti rekord sedam puta.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Dakle, Firmino ima najviše devet dodatnih utakmica do kraja ove se zone i on će morati da postigne gol i asistira u dvije utakmice kako bi oborio taj rekord u Premier ligi.

Naravno, ako to uradi još jednom, izjednačit će se sa Shearerom, Henryjem i Van Persijem, ali to je ogroman znak Firminovog nevjerojatnog talenta.

Čak i ako ne obori rekord, Brazilac je već postigao i asistirao više od bilo koga drugog u ligi ove sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Francuski nogometaš okončao karijeru zbog zdravstvenih problema te pokrenuo tužbu protiv...

0
Iz Francuske nam dolazi jedinstvena priča o profesionalnom nogometašu Francois-Xavieru Fumu Tamuzu koji je odlučio pokrenuti tužbu protiv dva farmaceutska giganta zbog cjepiva tijekom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!