NaslovnicaVijestiRoy Keane otkrio kojeg igrača bi volio vidjeti u Manchester Unitedu

Roy Keane otkrio kojeg igrača bi volio vidjeti u Manchester Unitedu

Roy Keane otkrio kojeg igrača bi volio vidjeti u Manchester Unitedu. Manchester United i Jose Mourinho su razumljivo primili dosta hvale nakon podizanja prvog trofeja na Wembleyu u nedelju.

Roy Keane otkrio

Pobjeda od 3-2 nad Southamptonom je uslijedila, zahvaljujući golovima Zlatana Ibrahimovića i Jesse Lingarda. United je osigurao EFL trofej i vratio ga na Old Trafford.

Nakon lukavog početka sezone, Crveni vragovi su se ponovo vratili u impresivnu formu u posljednjih nekoliko mjeseci.

Od teškog poraza od Chelseaja na Stamford Bridge-u (4-0) u listopadu, oni su izgubili samo jednu utakmicu – drugu u polufinalu EFL kupa protiv Hulla.

Ipak, bivši kapetan Roy Keane nije potpuno uvjeren u napredak koji je ostvario Mourinho ove sezone.

“Ja sudim Unitedu na velikim utakmicama. Chelsea i još jedna ili dvije dolaze sada. Ako želite igrati za United i biti uspješni, oni moraju pobjeđivati velike utakmice.”

Od trenutnih top šest, Manchester United je igrao protiv Arsenala, Tottenhama i Liverpoola od poraza protiv Chelseaja – gdje su pokupili dva remija i jednu pobjedu.

Iako su neporaženi, Mourinho će nesumnjivo radije pokupiti tri boda protis vake od tih ekipa da pomogne svojoj ekipi u potrazi za gornja četiri mjesta.

No, od sada pa do kraja sezone, Crveni vragovi idu ka top četiri i još uvijek mogu dokazati da je Keane u krivu.

Keane je dodao: “Ja bih volio vidjeti Seamusa u Manchester Unitedu, jer mislim da bi mu odgovarala ta vrsta igre..”

“Očito je da je u vrlo dobrom klubu u Evertonu. On ne postaje mlađi. On bi bio savršen za Manchester United.”

“Rekavši to, pridruživanje Unitedu ne bi značilo igranje u Ligi prvaka u ovom trenutku, ali ukoliko želi na tu razinu natjecanja, United je vjerojatno najbolji put do njega.”

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Francuski nogometaš okončao karijeru zbog zdravstvenih problema te pokrenuo tužbu protiv...

0
Iz Francuske nam dolazi jedinstvena priča o profesionalnom nogometašu Francois-Xavieru Fumu Tamuzu koji je odlučio pokrenuti tužbu protiv dva farmaceutska giganta zbog cjepiva tijekom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!