NaslovnicaVijestiSchalke - Mainz: Analiza i prijedlog za klađenje

Schalke – Mainz: Analiza i prijedlog za klađenje

Schalke – Mainz: Deveto kolo u Bundesligi otvoriće ekipe Scalkea i Mainza na Veltins Areni. Očekuje nas vrlo zanimljiv susret s obzirom na to da obje ekipe igraju vrlo dobro ove godine, to se posebno odnosi na ekipu Schalkea koja će pred svojim navijačima na svom stadionu biti favorit u ovom susretu.

Schalke - Mainz

Trenutna forma – Schalke

Schalke - Mainz

Schalke je ove godine krenuo vrlo odlično u sezonu te su u prva četiri kola upisali tri pobjede i jedan poraz, da bi nakon toga uslijedila dva poraza u vrlo teškim susretima, protiv Bayerna i Hoffenheima. U zadnje dvije utakmice Schalke ponovo igra dobar nogomet, što su i pokazali na vrlo teškom gostovanju u Berlinu u zadnjem kolu, gdje su slavili protiv Herte rezultatom 0-2.

Schalke i ove sezone igra brz, atraktivan i za publiku vrlo gledljiv nogomet. Za odbranu baš i ne mare i cilj im je uvijek dati pogodak više. Ove sezone imaju mnogo problema sa realizacijom, te su postigli za njih skromnih 10 golova a primili ček 9. Ekipa vrlo dobro stoji na terenu, imaju odlične pojedince, ali evidentno je da im u napadu fali igrač kao što je to bio Huntelaar, koji je godinma bio najbolji strijelac ove ekipe.

Na domaćem terenu Scalke je u ovoj sezoni upisao dvije pobjede, jedan remi i poraz.

Trenutna forma – Mainz

Schalke - Mainz

Mainz je i u ovu sezonu ušao sa visokim očekivanjima, a apetiti uprave i navijača su se povećali nakon što je klub doveo trojicu odličnih nogometaša. U Mainz su stigli Diallo, Maxim i Fischer, kojima je na početku bilo potrebno određeno vrijeme adaptacije, u kojem je Mainz kiksao nekoliko puta. U prva dva kola su poraženi od Hannover i Stuttgarta, zatim je slijedio i poraz od Bayerna dok su jedini pozitivan rezultat zabilježili protiv ekipe Leverkusena, gdje su pokazali da se mogu nositi i sa većim ekipama.

[su_no1forfootball]

U zadnje tri utakmice Mainz igra vrlo dobro, te su upisali dvije pobjede i jedan remi, te je evidentno da je njihova forma u uzlaznoj putanji. Problem za ovu ekipu predstavljaju gostovanja, gdje su ove sezone osvojili samo jedan bod protiv Wolfsburga.

Zadnjih 5 međusobnih susreta i prijedlog za klađenje

Schalke - Mainz

Kao što vidimo u zadnjih pet susreta Schalke je uspiješnija ekipa, jer su slavili u tri navrata dok je Mainz slavio dva puta. Interesantno je to da u njihovim međusobnim susretima obično dominira domaća ekipa, te je tako u zadnjih deset susreta gost slavio samo u tri navrata.

S obzirom na lošu gostujuću formu Mainza u ovoj sezoni, te na tradicionalno loše igre na strani protiv Schalkea ( zadnji puta pobjedili 2011. u gostima) mi vam predlažemo pobjedu domaćina u ovoj utakmici, a kladionica bet365 na ovu opkladu nudi koeficijent od 1,83.

Schalke je mnogo bolja ekipa od Mainza, imaju nekoliko vrhunskih igrača (Goretzka, Meyer, Bentaleb, Konoplyanka, Di Santo) te sve osim pobjede u ovom susretu za njih bi bio nesupjeh. U dobroj su formi, igraju kod kuće i pravo je vrijeme da se pobjedom priključe četvrtoj poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka, što je i cilj Schalke ove sezone. Sretno!

UPLATI!

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!