NaslovnicaVijestiRealov pobjednički mentalitet i Sergio Ramos - ključ uspjeha!

Realov pobjednički mentalitet i Sergio Ramos – ključ uspjeha!

Sergio Ramos, Luka Modrić i Cristiano Ronaldo! Sveti trojac Realove igre. Sinoć je Real Madrid gostovao u Parizu u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka i ponovno slavio, ovaj put rezultatom 2-1 i kvalificirali se u svoje osmo uzastopno četvrtfinale Lige prvaka.

Kada govorimo o Ramosu, Modriću i Ronaldu, svaki je na svoj način vođa Reala, svaki je na svoj način ključ uspjeha ‘kraljevskog kluba’. Sergio Ramos davne 2005. godine stigao je u Madrid za 27 milijuna eura. Mladi Sergio Ramos tada je igrao desnog bočnog, a danas je ponajbolji stoper svijeta.

Cristiano Ronaldo stigao je 2009. godine kao najskuplji igrač svijeta za 94 milijuna eura i zauvijek promijenio povijest ‘kraljevskog kluba’. On je ključan za uspjeh nove generacije Real Madrida. Uvelike u tom uspjehu pomogao mu je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije – Luka Modrić.

Danas Cristiano Ronaldo ima 33 godine, Luka Modrić 32, a Sergio Ramos 31 godinu i oni su kralježnica aktualnog prvaka Europe. Svaki drži svoju liniju i svojom kvalitetom i iskustvom čini svoje suigrače boljima. Naravno, ne pričamo u Realu o prosječnim igračima, Marcelo, Carvajal, Kroos i Casemiro ponajbolji su igrači na svojoj poziciji. Tu su svakako još i Varane, Bale, Isco i Asensio koji mogu igrati gotovo svuda.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Nema dileme da Real ima najiskusniju momčad svijeta, igrali su 7 uzastopnih polufinala Lige prvaka, a momčad se kroz te godine nije mijenjala previše. Promjene su išle postepeno. Umjesto Xabi Alonsa došao je Kroos, umjesto Ozila Isco, umjesto Arbeloe Carvajal, umjesto Ikera Navas. Kralježnica se nije previše promijenila. Najveća je promjena bila dovođenje novog lider veznog reda – Luke Modrića.

Sergio Ramos – lider

Ono što je možda i najviše promijenilo stvari u Realu je nova hijerarhija u svlačionici. Nakon što je Jose Mourinho odlučio da Iker više ne zaslužuje biti prvi golman ‘kraljevskog kluba’ lider svlačionice postao je Sergio Ramos, i ‘kraljevski klub’ tada je po prvi put nakon dugo godina ima pravog lidera. Čovjeka koji svojim karakterom i pobjedničkim mentalitetom vuče momčad. Iker to nikada nije imao.

Cristiano Ronaldo također je svojevrsni lider jer je već sada nogometna legenda – igrački autoritet, ali i osoba koja ne zna gubiti, osoba koja je uvijek gladna pobjeda i pravi uzor mladim suigračima u tom smislu. A kad se spoji takva kvaliteta s takvim iskustvom dobijete današnji Real Madrid. Momčad koja bez prevelike taktičke filozofije šetaju kroz Ligu prvaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Pravi primjer je sinoćnja utakmica. U prvom poluvremenu Real je više ubio igru PSG-a nego što je igrao svoju igru. Ramos je bio perfektan, baš kao i u prvoj utakmici. Kada je koncentriran onda je najbolji stoper svijeta. U drugom poluvremenu zavladala je panika u redovima PSG-a, na terenu je nastao taktički kaos, a u takvim okolnostima Real je zbog svoje kvalitete i iskustva najbolji na svijetu. Kroz samo nekoliko minuta Ronaldo zabija svoj 117. gol u Ligi prvaka i “utakmica je gotova”.

Do kraja utakmice Real je rutinski odradio utakmicu. U igru je ušao Kroos umjesto mladog Kovačića koji je odigrao sjajnu utakmicu. Kroos je umirivao igru, Real je vršio pressing, a s druge strane Mbappe, Cavani i Di Maria nisu mogli ništa protiv sinoć perfektnog Ramosa. Iako sinoć nije bio previše primjetan, njegova nevjerojatna izvedbe dovela je do toga je Real rutinski neutralizirao igru PSG-ovog napada.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!