NaslovnicaVijestiŠto je Maurizio Sarri uradio pred navijačima Juventusa prije utakmice? Ovo je...

Što je Maurizio Sarri uradio pred navijačima Juventusa prije utakmice? Ovo je zaista neprofesionalno!

Rezultati u Seriji A u srijedu su značili da će nedeljni sukob između Juventusa i Napolija biti jedan od najvećih susreta u talijanskoj nogometnoj sezoni do sada.

Što je Maurizio

Napolijev povratak u pobjedi od 4-2 protiv Udinese, zajedno sa Juventusovim iznenađujućim remijem kod Crotonea, značio je da su trenutni prvaci imali četiri boda prednosti pred ovu utakmicu sa Napolijem.

Dok je prvo poluvrijeme bilo prilično mirno, Kalidou Koulibaly je u 90. minuti postigao dramatični pobjednički pogodak u nevjerojatnoj pobjedi protiv Juventusa, kome se Napoli sada približio na jedan bod, dok Juventus ima prilično teži raspored do kraja.

[su_bet_builder]

Međutim, prije nego što je Napoli čak i ušao u stadion Juventusa, njihov menadžer je učinio nešto kako bi točno pokazalo kako se osjeća o trenutnim talijanskim prvacima.

Uz pomoć policijskih automobila, timski autobus Napolije u nedelju navečer je prošao kroz more navijača Juventusa u Torinu, a emocije su bile vrlo visoke.

Dva su klub dugo vremena bili suparnici, s obzirom da su oni dva glavna predstavnika s obzirom na napetosti između sjevera i juga Italije.

[su_champions_league]

Napolijev autobus u kojem su bili igrači i osoblje, bio je blokiran od strane navijača, dok su se približavali stadionu, ali Maurizio Sarri je bio u odličnom raspoloženju.

Sarri, rođen u Napoliju, zadužen za Napoli od 2015. godine, razvio je finu skupinu igrača, čak je osvojio i nagradu za trenera godine u Seriji A 2016/17.

Da bi dokazao da nije bio zastrađen neprijeateljskom dobrodošlicom navijača Juventusa, 59-godišnji menadžer je odgovorio na uvrede tako što je držao srednji prst podignut prema njima, što možete vidjet na slici u nastavku.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!