NaslovnicaVijestiSTRAH OD KONKURENCIJE? Neymar iz Pariza "tjera" još jednu zvijezdu!

STRAH OD KONKURENCIJE? Neymar iz Pariza “tjera” još jednu zvijezdu!

U vezi s Neymarom, već je bilo mnogo toga ispričano i rečeno za 8 mjeseci koliko boravi u Parizu. Mnogi mediji su prenosili vijeti kako se Neymar ne osjeća najbolje u Parizu i da je želi napustiti francuski glavni grad.

Neymar iz Pariza

Od samog početka, on je na “ratnoj nozi” s bivšom prvom zvijezdom pariškog kluba Edinson Cavanijem, u kojem vidi velikog suparnika. Kako se sada čini, urugvajski reprezentativac će biti onaj koji će morati najprije napustiti klub. To se treba dogoditi već ovo ljeto.

Sada je i španjolski El Pais  objavio još jednu zanimljivu informaciju. Naime, oni pišu da je Neimar ljubomoran na još jednog igrača. U ovom slučaju, to je Kylian Mbappe. Brazilac se želi riješiti francuske tinejdžerske senzacije, strahujući  da će Mbappe postati prva violina kluba te mu zaprijetiti u borbi za zlatnu loptu.

Zbog toga je Neymar odlučio ignosrisati Francuza na terenu, čak i ako je on u boljoj poziciji od njega. Neymarov sunarodnjak i prijatelj Dani Alves je spreman činiti isto.

>> ATLETICO NAPRAVIO VELIKI PROFIT: Carrasco i Gaitan karijeru nastavljaju u Kini

Odgovorani ljudi u PSG-u zabrinuti su zbog trenutne situacije u timu, ali zanimljivo je da su se postavili na Neymarovu stranu. Zato su počeli razmišljati o prodaji Mbappea u Barcelonu. Ili, da ga zamijene s Philippeom Coutinhom, bez obzira na to što su i jedan i drugi nedavno stigli u svoje klubove.

[su_bet365_app]

Situaciju također  prate i u Manchester Cityu, jer Pep Guardiola, Mbappea želi vidjeti u njegovoj momčadi. U prošlosti ga je pokušao dovesti, ali PSG je u to vrijeme ponudio mnogo više novca, tako da je Mbappe završio u Parizu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!