NaslovnicaVijestiSturridge samouvjeren: Ja sam najbolji napadač Liverpoola

Sturridge samouvjeren: Ja sam najbolji napadač Liverpoola

Samouvjeren nogometaš Liverpoola Daniel Sturridge ocijenio je da je on najbolji napadač te momčadi i dodao da želi osvajati trofeje na Anfieldu. Sturridge je u posljednje četiri godine imao problema s ozljedama, a do sada je odigrao samo pet prvenstvenih mečeva.

samouvjeren

Ove sezone odigrao je 12 utakmica u svim natjecanjima, postigao je dva gola i imao jednu asistenciju. Prvi strijelac momčadi je Sadio Mane s devet golova u Premijer ligi i četiri asistencije, Adam Lallana postigao je sedam, a Roberto Firmino šest golova.

Unatoč maloj minutaži, Sturridge je rekao da je sretan na Anfieldu i da bi volio da osvoji Premier ligu, FA kup i Ligu prvaka, koje je prethodno osvojio s Chelseajem.

“Boli me kada nisam u timu, ali to je dio nogometa, svaki igrač je morao suočiti sa stvarima s kojima se ja sada suočavam. Nije vrijeme za odustajanje, moram boriti, pokažem znak, prikažem najbolje na terenu, ali i dam sve od sebe kada nisam na terenu. Onda, kada uđeš u igru, moraš dati sve od sebe. Vjerujem da sam najbolji napadač Liverpoola”, rekao je Sturridge za Sky Sports.

On je dodao da poštuje odluke trenera.

“Trener bira tim, pa kada u nekom trenutku misli da nisam najbolji napadač, to je njegova odluka. Moram to prihvatiti, ne mogu biti uznemiren zbog toga. Ja sam ambiciozan igrač, ambiciozna osoba. Želim biti najbolji, želim da me pamte kao najboljeg napadača i da pomognem ekipi da osvaja trofeje. Osim osvajanja trofeja, što nismo uradili posljednje četiri godine otkako sam ovdje, igrao sam dobro”, naveo je samouvjeren Sturridge.

Nogometaši Liverpoola igraju u nedjelju od 17 sati protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu, u derbiju Premier lige.

To će biti njihov 50. duel u Premijer ligi Manchester United je do sada pobijedio 27 puta, Liverpool je devet puta bio bolji, dok je 13 utakmica završeno neriješenim rezultatom. Liverpool je izgubio 11 od posljednjih 14 prvenstvenih utakmica na Old Traffordu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!