NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA: PSG dovodi zvijezdu iz Premier lige za 100 milijuna funti

TRANSFER BOMBA: PSG dovodi zvijezdu iz Premier lige za 100 milijuna funti

Paris Saint-Germain je navodno spreman ponuditi čak 100 milijuna funti za usluge Tottenhamovog veznog igrača i jednog od najboljih igrača ove sezone Christian Eriksena na ljetnom prijelaznom roku.

Transfer bomba

26-godišnjak je bio instrumentalan igrač u uspjehu Tottenhama u posljednjih sezonama, te je na svim natjecanjima postigao 14 golova i 12 asistencija ove sezone kako bi pomogao svom timu da se bori za top četiri mjesta ponovo ove sezone.

Prema Daily Expressu, PSG je izdvojio Eriksena kao čovjeka koji će obnoviti njihov vezni red iduće sezone dok se natječu za slavu na europskoj sceni.

Novine kažu da je bivši trener Borussije Dortmund Thomas Tuchel prvi u redu za zamjenu Unai Emeryja na Parku Prinčeva i klub je spreman potrošiti 100 milijuna funti kako bi Eriksena napravili njegovim prvim pojačanjem.

[su_champions_league]

Danski internacionalac se preselio u Sjeverni London 2013. godine iz Ajaxa za naknadu od 11 milijuna funti.

Prije Tottenhama je bio u Ajaxu, točnije u njihovoj akademiji, gdje je 2008. potpisao ugovor od 2.5 goodine. Iznos transfera u to vrijeme je bio jedan milijuna eura.

Eriksen je prvo igrao u mladim sastavima Ajaxa prije nego što je u siječnju 2010. godine uvršten u prvu momčad, gdje dobija dres sa brojem 51. Debi za Ajaxovu prvu momčad je ostvario u siječnju 2010. godine na utakmici protiv NAC Brede.

[su_watch_live_football]

Tadašnji Ajaxov trener Martin Jol ga je usporedio sa Wesleyjem Sneijderom i Rafaelom van der Vaartom koji su također potekli iz Ajaxove nogometne akademije.

18. listopada 2011. Eriksen je postigao prvi gol u Ligi prvaka protiv zagrebačkog Dinama u gostujućoj 2:0 pobjedi. Time je postao drugi najmlađi igrač koji je postigao gol u sezoni Lige prvaka 2011/12.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!