NaslovnicaVijestiTransfer glasine: PSG troši 250 miliona, Juventus dovodi golmana, dvojac Chelseaja u...

Transfer glasine: PSG troši 250 miliona, Juventus dovodi golmana, dvojac Chelseaja u Španiji

Transfer glasine: PSG troši 250 miliona, Juventus dovodi golmana, dvojac Chelseaja u Španiji! Kako se bliži ljeto tako se i više priča o tome gdje će koji igrač nastaviti svoju karijeru. Donosimo vam neke najzanimljivije transfer glasine.

Transfer glasine

Pariz Saint-Germain se priprema da potroši 240 miliona evra u namjeri sa dovedu Kylian Mbappea i Gianluigi Donnarummu u francusku prestonicu, pišu francuski mediji. Gigant francuske Lige 1 je spreman da plati 135 miliona eura za Mbappea i 39 miliona evra za usluge golmana Gigi Donnarumme iz AC Milana. Takođe nije isključeno da pošalju još jednu ponudu od 42 milijuna eura za zvezdu Monaka Fabinha, kao i ponudu od 23 miliona dolara za Raphael Guerrerra iz Borussie Dortmunda.

>> Veliko pojačanje Intera napušta Milano nakon samo godinu dana

Juventus će se potruditi da dovede golmana Arsenala Wojciecha Szczesnya nakon što su prodali rezervnog golmana Neta španskoj Valenciji, javlja Tuttosport. Szczesny je okarakterisan kao dugogodišnji naslednik Gianluigi Buffona u Juventusu, nakon što je u prošloj sezoni impresionirao na pozajmici u italijanskoj Romi.

[su_live_koeficijenti]

Sevilja bi bila voljna da uzme ili Kurt Zouma ili Michy Batshuayi u razmjeni za njihovog ponajboljeg igrača Vitola za kojeg je pored madridskog Atletica interes pokazao i Chelsea, javlja Marca. Čelzi je, kako se izvještava, spreman da pošalje ponudu u visini otkupne klauzule koja iznosi 40 miliona eura, ali ponuda bi mogla biti i manja ukoliko se u transfer uključe Zouma, Batshuayi ili možda čak oba igrača.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!