NaslovnicaVijestiVelika trampa na pomolu: Real Madrid će poslati Modrića u Juventus za...

Velika trampa na pomolu: Real Madrid će poslati Modrića u Juventus za Dybalu

Ovaj zimski prijelazni rok bi mogao biti itekako zanimljiv! Pogotovo što se tiče španjolskog giganta, Real Madrida koji već neko vrijeme želi dovesti argentinskog nogometaša Paula Dybalu, no italijanski Juventus im je za takav transfer postavio uslov, a to je hrvatski internacionalac Luka Modrić koji oduševljava partijama u španjolskom klubu. Kako stvari stoje, mogla bi se desiti velika trampa između ova dva velikana.

trampa

Prvobitni plan Real Madrida za dovođenje Paula Dybala bio je 77 milijuna eura plus Alvaro Morata, ali Juventus smatra da je ključno da u dogovor budu uključeni i Luka Modrić ili eventualno Toni Kroos koja je druga opcija za italijanskog giganta ukoliko Real istraje u namjeri da pod svaku cijenu zadrži Modrića.

Nekoliko dana prije, španjolski list Marca koji se često pokazao kao pouzdan izvor što se tiče prijelaznih rokova, objavio je informaciju da je Barça ponudila 80 milijuna eura Juventusu za sjajnog argentinskog napadača, ali za ‘Staru damu’ takva ponuda i nije baš najbolja, tako da je trampa sa Realom za njih bolja opcija.

Nije mnogo trebalo da krenu priče nakon pisanja Marce – britanski tabloid Sun tvrdi da je Real Madrid poslao ponudu u Torinu koja uključuje 77 milijuna eura plus Alvara Moratu za Paula Dybalu, ali Juventus zahtjeva da u dogovor budu uključeni u hrvatski nogometaš ili Toni Kroos.

Ipak, tko zna što će na kraju biti, mada teško je očekivati da će se Real Madrid tako lako odreći usluga Luke Modrića koji od svog dolaska iz Tottenhama čini sjajan vezni red u madridskom klubu. Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na čak 50 milijuna europskih novčanica – ipak, ponuda Juventusa je, reklo bi se, pomalo smiješna…

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!