NaslovnicaVijestiVELIKI TRANSFER NA POMOLU: Jose Mourinho želi dovesti zvijezde Barcelone i Real...

VELIKI TRANSFER NA POMOLU: Jose Mourinho želi dovesti zvijezde Barcelone i Real Madrida

Veliki transfer na pomolu. Manchester United želi potpisati Raphael Varane i Samuel Umtitija ovog ljeta, kažu izvješća. Manchester United bi mogao potpisati Raphael Varanea i Samuel Umtitija na ljetnom prijelaznom roku, navodi se u izvješćima britanskih medija.

VELIKI TRANSFER

Daily Mirror izvještava da Jose Mourinho želi obnoviti svoju obranu ovog ljeta, a zvijezde Barcelone i Real Madrid su visoko na njegovoj listi za kupovinu.

Isti izvještaj kaže da je Manchester United oduševljen Barceloninim Samuel Umtitijom i žele ga dovesti ovog ljeta, ali branič želi da mu se plaća od 50.000 funti utrostruči na Old Traffordu.

[su_live_koeficijenti_v2]

U članku se također navodi da bi Manchester United morao da plati veliku naknadu kako bi potpisali Umtitija, jer je njegov trenutačni ugovor na Camp Nou do 2021. godine.

Umtiti, koji ima 24. godine, redovito je u ekipi Barcelone ove sezone, igrajući na 21 utakmici u La Ligi za šppanjolsku ekipu.

Izvještaj također tvrdi da je Mourinho također oduševljen braničem Real Madrida, Raphael Varaneom, koji je debitirao tijekom njegovog vremena u Real Madridu.

[su_bonus]

Varane, koji također ima 24. godine, napravio je 21 nastup ove sezone u La Ligi za Real Madrid, a do sada je imao šest nastupa u Ligi prvaka.

Izvješće također sugerira da bi Chris Smalling mogao biti jedan od igrača koji će se ovog ljeta oprostiti od Old Trafforda, kao i Matteo Darmian i Daley Blind.

Manchester United se bori za mjesto u top četiri ove sezone, dok se također bore za titulu FA kupa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!