NaslovnicaVijestiZidane: Ponosan sam na svoje igrače!

Zidane: Ponosan sam na svoje igrače!

Trener Real Madrida, Zinedine Zidane, izjavio je kako je ponosan na svoje igrače jer poštuju suce, pošto se nogometaš Barce, Gerard Pique, požalio na suđenje nakon utakmice između Villareala i Real Madrida u nedjelju.

ponosan

“Ne pričam o sucima, a o njima ne pričaju ni moji nogometaši. Poštujemo suce. U tom smislu naši igrači su spektakularni. Nogometaši su koncentrirani samo na ono što moraju raditi na terenu. Vrlo sam ponosan na svoje igrače pošto svi veoma poštuju suca , podržavam ih “, rekao je Zidane.

Nakon kontroverznog penala koji je dosuđen Realu u pobjedi poslije preokreta nad Viljarealom od 3:2 u nedjelju, Gerard Pique je na društvenim mrežama postavio priče i fotografije kojima je nagovijestio da Real ima pomoć sudaca.

Pique je postavio komentare na Instagramu u kojima je spomenuo sudačke greške na štetu Barcelone i one koje pomažu Realu.

Predsjednik Villarreala Fernando Roig žalio se poslije utakmice i rekao da su suci napustile stadion noseći torbe Real Madrida, u kojima su bili razni pokloni.

“Svatko može pričati što želi. Mi naš uspjeh postižemo na terenu. Ne želim ulaziti u izjave nogometaša i predsjednika. Nitko ne može spriječiti ljude da govore što žele. Ono što mi je važno jesu moji nogometaši, a oni su primjer poštovanja i profesionalizma. Tako je uvijek bilo u Real Madridu “, naveo je Zidane.

Kapetan Reala Sergio Ramos jučer je rekao da se kritike na račun kluba iz Madrida očekuju od nekoga kao što je Pique, koji stalno izražava mišljenje na društvenim mrežama. Trener Barcelone Luis Enrique nije želio da se miješa.

“Nemam što reći o tome. Već znate što mislim i to neću promijeniti”, rekao je Enrique.

“Kraljevski klub” na svom terenu danas igra protiv Las Palmasa. Barcelona je ranije u toku dana svladala Sporting Gijon rezultatom 5:1, te preuzela prvo mjesto na tablici, ali sa dvije utakmice više.

Najnovije vijesti

Francuski nogometaš okončao karijeru zbog zdravstvenih problema te pokrenuo tužbu protiv...

0
Iz Francuske nam dolazi jedinstvena priča o profesionalnom nogometašu Francois-Xavieru Fumu Tamuzu koji je odlučio pokrenuti tužbu protiv dva farmaceutska giganta zbog cjepiva tijekom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!